El PSG fa oficial el fitxatge de Dembélé
El PSG fa oficial el fitxatge de Dembélé (PSG)
Barça

El Barça ingressarà més del previst per Dembélé: deixa més de 25 milions per inscriure

L'operació s'ha tancat per 50,4 milions d'euros; 35,4 són per al Barça i els 15 restants per al jugador

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és oficial. El Barça ha anunciat aquest dissabte el traspàs d'Ousmane Dembélé al PSG per 50,4 milions d'euros. D'aquesta quantitat, 35,4 milions són per al club blaugrana i els 15 milions restants per al jugador. Una quantitat satisfactòria per al Barça, que obté 10 milions més del previst. En el contracte privat amb el jugador la xifra s'havia de repartir a parts iguals.

L'operació deixa a l'entitat barcelonista més de 25 milions d'euros (una xifra al voltant dels 26,2, per ser exactes) per inscriure els jugadors pendents. En concret, el Barça podrà reinvertir el 60% del sou del francès (13,8 milions d'euros) més el 35% de la quantitat ingressada per la seva venda (12,4 milions).

Segons el comunicat, el Barça no ha negociat amb tercers, només amb el jugador, que ha decidit desvincular-se del club blaugrana gràcies a un dret que tenia inclòs en el seu contracte. El francès firma per 5 temporades i lluirà el dorsal 23.

L'extrem francès s'ha volgut acomiadar de l'afició a través d'un post a les xarxes socials.

"Com ja sabeu la majoria de vosaltres, he decidit començar un nou repte. Però no volia marxar sense abans donar les gràcies a tota la gent de Barcelona que m'ha donat suport durant tots aquests anys: amics, entrenadors, treballadors del club i directius. He crescut com a futbolista i com a persona i ha estat un orgull i un honor vestir la samarreta blaugrana. Sens dubte, m'emporto molts records que sempre portaré al cor."

 

Per la seva banda, el PSG també ha fet oficial l'arribada del francès a l'equip a través de les xarxes socials.

En el comunicat, Dembélé expressa les ganes de triomfar a París.

"Estic molt content d'unir-me al París Saint-Germain i amb ganes de jugar amb els meus nous colors. Espero continuar creixent aquí i fer sentir orgullosos tots els amants del club."

L'operació s'ha tancat just abans que el PSG s'estreni a la Lliga francesa contra el Lorient. Ahir en roda de premsa Luis Enrique va lamentar no poder disposar encara de l'extrem per al partit d'avui.

Neymar i Verratti, apartats però entrenant-se

El brasiler Neymar i l'italià Marco Verratti continuen a la rampa de sortida. El director esportiu, Luis Campos, i l'entrenador, Luis Enrique, ja els hi han comunicat en persona i, fins i tot, ja els van excloure de les fotos oficials per a la temporada que ve.

Tot i això, Neymar i Verratti no han estat relegats a entrenar-se de forma separada amb els apartats del primer equip; no és el cas de Kylian Mbappé, represaliat per haver-se negat a prolongar el contracte amb el club.

Anar al contingut