Dele Alli, en una imatge d'arxiu celebrant un gol amb el Tottenham (Reuters)

Dele Alli, ferit lleu després de ser atracat amb un ganivet

L'internacional anglès del Tottenham pateix contusions a la cara, "ferides lleus", després d'un assalt de matinada al seu domicili, a Londres
Redacció Esport3 Actualitzat

El jugador del Tottenham Dele Alli ha resultat ferit lleu després de barallar-se amb dos atracadors que han assaltat el seu domicili a punta de ganivet, segons ha informat aquest dimecres el "Daily Mail" en la seva edició digital.

Dele Alli té contusions a la cara, "ferides lleus", després d'un assalt que es va produir la passada matinada al seu domicili, a Londres. El migcampista anglès dels Spurs "va mostrar resistència" quan els atracadors van amenaçar-lo amb un ganivet.

Dele Alli, de 24 anys i doble guanyador del premi "millor jugador jove" de la Premier League, es va enfrontar als lladres, els quals van poder emportar-se diverses joies i rellotges del domicili, valorats en milers d'euros, segons recull la publicació anglesa.

Segons informen des de l'entorn del futbolista, tot l'habitatge està protegit per un sistema de videovigilància i les imatges ja han estat lliurades a les autoritats, que han obert una investigació per aclarir els fets.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut