La dedicatòria de comiat d'Ansu Fati a Dembélé
Dembélé amb caputxa durant el partit contra el Milan (AFP)
Barça

Dedicatòria de comiat d'Ansu Fati a Dembélé després del gol contra el Milan

Dembélé ha viscut des de la grada el partit contra el Milan en les seves últimes hores com a blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati i Ousmane Dembélé han estat els dos protagonistes de l'amistós a Las Vegas entre el Barça i el Milan. Després del golàs de la victòria, Ansu Fati s'ha fos en una abraçada amb el francès, símbol de comiat un cop decidida la seva marxa al PSG.

Ansu ha enviat la pilota a l'escaire i just després s'ha dirigit a la grada on Dembélé presenciava el partit, ja que ha quedat fora de la convocatòria.

Aquest ha estat el moment:


Amb caputxa durant tot l'enfrontament, Dembélé ha estat protagonista passiu del partit i de l'últim tram de la gira pels Estats Units, que el Barça ha tancat amb una victòria per 1-0.

Després de l'últim partit del francès a l'òrbita blaugrana, Xavi no ha amagat la seva decepció amb el Mosquit, de qui ha assegurat que "l'han cuidat moltíssim" perquè fos feliç a can Barça.

També s'ha pronunciat el vestidor a través del seu capità, Sergi Roberto, que ha lamentat el desenllaç del davanter, "molt estimat per l'equip".

En tot cas, Ansu Fati ha volgut aprofitar el seu gol per acomiadar Dembélé, que estava acompanyat per Kessie, qui també es troba a la rampa de sortida.

Abans del partit, Ansu i Dembélé passejaven junts pel camp de manera premonitòria.

 

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut