Barça

Sergi Roberto lamenta el desenllaç del cas Dembélé: "Aquí l'hi hem donat tot"

El capità del Barça ha expressat el sentiment del vestidor davant la sortida del francès: "Ningú no en sabia res"

Redacció Esport3Actualitzat

La fugida d'Ousmane Dembélé cap a París ha agafat per sorpresa el vestidor del Barça. El francès és un home de poques paraules, però de portes endins sempre havia expressat la seva intenció de seguir a can Barça. Així ho ha explicat Sergi Roberto al final de l'amistós contra el Milan.

"Ningú no en sabia res. Llegíem que segurament marxaria, però no sabíem al cent per cent quina era la seva decisió."

El capità del Barça ha lamentat que Dembélé s'hagi inclinat per la proposta del París Saint-Germain. "Ens hauria agradat que es quedés", ha admès.

"Porta molts anys al club i és un jugador estimat per l'equip. L'hi hem fet saber. Però ell ha pres una altra decisió. Estem tristos, decebuts, per la seva marxa."

 

"Quan t'estimes una persona i vols que estigui amb tu, et sap greu que decideixi una altra apció. Això és feina i cadascú decideix el que és millor per ell, per a la seva carrera i la seva família. Deu tenir els seus motius. Aquí l'hi hem donat tot. Sabia que era important per a nosaltres."

Malgrat tot, Sergi Roberto ha volgut destacar la qualitat de la plantilla, amb Dembélé o sense. L'equip torna dels Estats Units després de dues victòries contra el Reial Madrid i el Milan.

Marcos Alonso té esperances

L'altre jugador que ha atès els mitjans després del partit contra el Milan ha estat Marcos Alonso. El jugador ha confessat que no està gaire informat del cas Dembélé, però ha mostrat esperances que es pugui quedar. "Tant de bo es resolgui el tema", ha assegurat.

 

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut