Hoquei patins

Cerdanyola i Gijón jugaran la final de la Copa de la Reina

L'equip vallesà ha superat el Voltregà per penals després d'una gran remuntada (4-4, 2-0), i el Gijón no ha donat opció al Vila-sana (6-0)

El Cerdanyola jugarà la segona final de la Copa de la Reina de la seva història després d'haver protagonitzat una gran remuntada davant el Voltregà. L'equip vallesà s'ha refet d'un mal començament per forçar la pròrroga a menys d'un minut per al final del partit (4-4). En la tanda de penals, Júlia Canal i Gemma Soler han acabat donant la classificació a l'equip verd.

El Voltregà ha agafat la iniciativa de bon principi, i amb els gols d'Anna Romero (4'), Berta Tarrida (6') i Adriana Gutiérrez (7') semblava assegurar-se l'accés a la gran final. El Cerdanyola, estabornit a l'inici, ha anat reaccionant i ha pogut descomptar just abans del descans (24') mitjançant Joana Xicota.

La mateixa jugadora ha establert el 3-2 al començament de la segona meitat (27'), un minut abans que Berta Tarrida tornés a deixar l'avantatge de les osonenques en dos gols. Però un xut llunyà de Gemma Soler ha deixat el partit obert de cara als minuts finals (4-3). I, a falta de menys d'un minut, Laia Pera ha establert l'empat per al Cerdanyola per forçar la pròrroga.

Cap dels dos equips ha trobat porteria en un temps afegit amb moltes precaucions defensives, i a la tanda de penals, Júlia Canal ha encertat el primer llançament de tots i ha començat a decantar la classificació per al Cerdanyola, que ha ratificat Gemma Soler en l'últim llançament del seu equip.

El Gijón goleja el Vila-sana

En l'altra semifinal no hi ha hagut tanta emoció i el Telecable Gijón ha confirmat el seu paper de favorit golejant el Vila-sana (6-0). Natasha Lee (7') i Marta Piquero (22'), a la primera meitat, han començat a desequilibrar el partit però la golejada no s'ha produït fins a la represa. Novament Lee (26'), Sara Lolo (39'), Piquero, de penal (42') i María Sanjurjo (46') han acabat sepultant les il·lusions del Vila-sana a base de gols.