Futbol

Centenars d'aficionats i exjugadors acomiaden Quini en un multitudinari funeral a El Molinón

El funeral del llegendari golejador del Barça i l'Sporting, que va morir ahir als 68 anys, s'ha fet a Gijón, a l'Estadi d'El Molinón, que a partir d'ara portarà el seu nom

Actualitzat

Centenars d'aficionats ja han passat per la capella ardent que s'ha instal·lat des d'aquest dimecres al migdia a l'estadi d'El Molinón per acomiadar Enrique Castro, "Quini", mort aquest dimarts als 68 anys. Al vespre, s'ha celebrat un multitudinari funeral al qual han assistit més de 14.000 persones.

Tan bon punt es va saber la mort de l'exfutbolista de l'Sporting i del Barça, alguns aficionats ja van anar a l'estadi per retre un improvisat homenatge al davanter, i hi van penjar bufandes, cartells i fotografies dedicades, i també espelmes enceses.

Des de primera hora del matí hi han arribat tantes corones de flors enviades per les institucions, clubs esportius i penyes que no s'han pogut col·locar totes en l'espai habilitat per dir l'últim adeu al jugador.

Alguns excompanys de Quini, com Cundi, Joaquín, Maceda o Eloy Olaya, han anat a acomiadar el jugador a l'estadi, que d'ara endavant portarà el seu nom. També hi ha assistit l'alcaldessa de Gijón, Carmen Moriyón.

A les 20 hores del vespre s'ha oficiat un multitudinari funeral al mateix Molinón amb la presència d'unes 14.000 persones. Una delegació del Barça s'ha desplaçat a Gijón pel comiat de Quini. El president Bartomeu, absent per qüestions professionals ineludibles. La formen: Silvio Elias, Pau Vilanova, Carles Rexach, Josep Maria Fusté, Tente Sánchez i José Ramón Alexanco, juntament amb Luis Enrique Martínez.

ARXIVAT A:
Quini
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut