Carles Puigdemont, en una imatge recent (Europa Press)
Barça

Carles Puigdemont no assistirà finalment a l'Anvers-Barça de Champions

L'expresident de la Generalitat, que fa més de sis anys que no veu els culers en directe, participarà al ple del Parlament Europeu a Estrasburg

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i que les gestions estaven ben avançades, Carles Puigdemont no podrà assistir en directe a l'estadi de Bosuilstadion aquest dimecres, 13 de desembre, per veure en directe l'Anvers-Barça de Champions, ja que aquell mateix dia participarà en el ple del Parlament Europeu, a Estrasburg. 

L'expresident de la Generalitat va ser convidat per l'alcalde de la ciutat flamenca, bon amic seu, i li feia una il·lusió especial veure en directe un partit del Barça per primera vegada en sis anys. Finalment, però, les seves obligacions com a europarlamentari han impedit el seu retrobament amb Joan Laporta, amb qui manté una relació cordial i freqüent, encara que sigui a distància. 

Laporta sí que té previst assistir-hi, ara que ja pot viatjar amb avió un cop aixecades les restriccions mèdiques que li impedien volar.   

En l'aspecte esportiu, el partit és un tràmit per al Barça, un cop es va assegurar la classificació per als vuitens de final com a primer de grup guanyant el Porto (2-1) en la passada jornada. Pot ser una oportunitat per a Xavi per fer descansar alguns dels jugadors més alineats i donar oportunitats a alguns dels joves. Sense oblidar, però, que un triomf li suposaria un ingrés de 2,8 milions d'euros suplementaris.

 

ARXIVAT A:
Laporta
Anar al contingut