Cancelo en una acció durant el partit entre el Barça i el PSG (EUROPA PRESS)
Barça

Cancelo se sent assetjat: "Hi ha comentaris que desitgen la mort de la meva filla"

El defensa blaugrana confessa amenaces a la seva família després del penal contra el PSG

L'esport és molt cruel, i les derrotes costen molt d'assimilar. Això és el que està passant a Can Barça, que la setmana no està sent especialment agradable. Una setmana que finalitza amb el clàssic (diumenge a les 21 h), i que ja veurem com acaba. La qüestió és que l'afició no ho està passant gens bé, i els jugadors, potser menys, tenint en compte que estan molt exposats, i la cosa va més enllà.

L'eliminació del PSG s'ha desmarxat. Per una banda, la polèmica entre Araujo i Gündogan, per les declaracions fetes en finalitzar el duel. Per l'altra, hi ha un jugador, Joao Cancelo, que està rebent amenaces molt greus per les xarxes socials, i així ho confessa en una entrevista a ESPN

"Hi ha comentaris a Instagram que desitgen la mort de la meva filla que ha de néixer. Això no m'ho diuen a la cara, segur, perquè tindrem problemes, però en comentaris diuen el que sigui."

Per això, el defensa blaugrana afirma que no està passant per un bon moment, ja que la situació és desmesurada. I afegeix:

"Ofenen la meva dona, la meva filla que ha de néixer, el meu nadó. Avui el món és cruel i cal saber viure-hi. Jo ho sé viure, però no sé què dir. Soc positiu. Desitjar la mort a un nadó és una cosa molt greu. Que em critiquin com a jugador, però que no parlin de la meva família. Que parlin de mi com a jugador, no com a persona."

El motiu dels comentaris: el penal

Totes aquestes amenaces que afirma haver rebut el jugador són a conseqüència d'una acció que va dur a terme davant el PSG i que va finalitzar en falta, penal i gol a favor del conjunt de Luis Enrique. Cancelo és conscient que potser no era la millor manera de posar punt final a la jugada, però d'aquí a rebre els comentaris hi ha una gran distància. 

"Vaig fer un penal que ha estat infantil, però com estava el partit, el meu cap...  Accepto les crítiques. Aquella nit no vaig dormir. No vaig poder, perquè teníem la il·lusió d'arribar lluny. Al final, quan no guanyes, a mi em costa molt dormir perquè sento que no he fet bé la meva feina."

((EUROPA PRESS))

Toca aixecar el cap

S'ha de tirar endavant, i això és el que diu Cancelo. Conclou l'entrevista acceptant la setmana dura, pensant en el clàssic i intentant arribar a la conclusió que el futbol és així, i les crítiques, per dures que siguin, són inevitables

"Una setmana molt difícil. Teníem molta il·lusió d'arribar més lluny. Aquest club s'ho mereix, però és una setmana que hem de deixar enrere i continuar endavant perquè aquest és el camí, no n'hi ha cap d'altre. És esport."

((EUROPA PRESS))

 

Anar al contingut