Luis Enrique i Xavi, en el moment de l'abraçada
Luis Enrique i Xavi, en el moment de l'abraçada (FCB)
lliga de campions

Broma pugilística, superabraçada i acudits mutus: el divertit retrobament de Luis Enrique i Xavi

Els entrenadors de PSG i Barça, protagonistes de la prèvia, comparteixen una distesa conversa abans del partit

Redacció Esport3Actualitzat

Era l'escena més esperada al Parc dels Prínceps. Qui esperés tensió entre Luis Enrique i Xavi, doncs, res: un pam de nas. El retrobament de tots dos entrenadors, protagonistes dimarts d'un intercanvi d'opinions inesperat sobre l'ADN Barça, ha estat de tot menys fred. Abans que els jugadors saltessin a escalfar-se, l'asturià ha actuat com el gat vell que és. Ha vist el seu homòleg blaugrana al túnel de vestidors i se l'hi ha apropat fent gestos pugilístics abans de fer-se una gran abraçada.

El moment ha seguit amb un diàleg carregat d'acudits mutus entre dues persones que van coincidir com a companys i en el triomfal curs 2014-15 en el paper de tècnic i capità, respectivament:

Luis Enrique: Pelopó.

Xavi: Quina agressivitat, quina agressivitat!

Luis Enrique: Què dius agressivitat! Ja saps com vaig sempre. Com estàs?

Xavi: Bé, bé. Ara millor!

Luis Enrique: Contestaràs avui? Ja no ens veiem a la final, no protestis, que t'agafo pels ous...

Bon rotllo per extingir tot rastre de polèmica entre dos amics. Després d'aquest retrobament, que ha comptat amb membres del departament de Comunicació del Barça de testimonis, Luis Enrique ha estat parlant distesament amb jugadors que va tenir d'internacionals amb la "Roja", com Pedri, Gavi i Marcos Alonso. 

Luis Enrique va alterar el compte enrere d'un partit gran

El de Gijón va alterar la prèvia dels quarts de la Champions afirmant que el seu estil com a entrenador representava millor l'esperit del Barça. El de Terrassa hi va respondre defugint cap polèmica i reivindicant que tots dos representaven la mateixa filosofia culer. Un altre dels punts en què va insistir Xavi va ser en la seva admiració cap a l'exseleccionador espanyol, i aquest dimecres ho ha repetit a Movistar: "És una persona fantàstica; tinc un bon record d'ell". Ha quedat clar.

Anar al contingut