ESPANYOL

Brian Oliván: "Amb aquest sistema em sento més alliberat"

La victòria contra l'Elx ha evidenciat una millora del joc col·lectiu de l'Espanyol i d'alguns jugadors en particular; un d'ells, Brian Oliván, destaca la seva evolució personal i es mostra il·lusionat amb el nou escenari

Imma Casares FerrreiroActualitzat

Brian Oliván és un dels jugadors que ha fet un pas endavant en el partit contra l'Elx. El lateral esquerre va firmar la primera assistència de la temporada contra els il·licitans. Va ser en el primer dels dos gols que va fer Martin Braithwaite. El jugador barceloní argumenta aquest salt de qualitat:

"Amb el sistema de Ramis em sento més alliberat i puc explotar més les meves qualitats, que són arribar a la línia de fons, intentar ajudar l'equip sent un lateral llarg... , segueixo sent intens en defensa, però en atac he notat una evolució perquè aquest sistema en permet tenir més presència."

Brian Oliván ni es marca un nombre d'assistències ni de gols, perquè "no m'agrada obsessionar-me amb el tema i perquè el que he de fer és seguir amb el rendiment que estic donant; com he dit, amb el canvi d'entrenador he guanyat presència en atac i les coses ja sortiran".

I parlant de sistema i de les expectatives generades, Brian Oliván en dona més detalls:

"Tothom diu que tenim una plantilla molt bona, però som quarts i, al final, amb els noms ni es guanyen campionats ni s'aconsegueixen objectius. El míster vol que siguem un equip incòmode per a tots els rivals, intensos, junts i sota aquestes premisses ja hem notat una evolució contra l'Elx. Es tracta de seguir així."

Per últim, el lateral esquerre torna a repetir que no aconseguiran l'ascens amb la gorra, però sí que es marca un objectiu a curt termini:

"Seré ambiciós. Ara ens ve un tram de partits assequibles i hem d'intentar guanyar tots els partits abans de l'aturada de Nadal. Si ho aconseguim, serà un impuls per a nosaltres".

El primer d'aquests partits és diumenge a casa contra l'Alcorcón, el penúltim classificat de Segona.

 

Anar al contingut