Espanyol

L'Espanyol oblida les penes gràcies al doblet de Braithwaite (2-0)

El danès, amb dues dianes, ha posat fi a la mala ratxa dels blanc-i-blaus. La victòria contra l'Elx, en el debut de Ramis a l'Stage Front Stadium, deixa l'Espanyol a un punt de l'ascens directe

Redacció Esport3Actualitzat
  • Sense el "pichichi" Puado, l'Espanyol ha trobat la solució en Martin Braithwaite. Dues dianes del davanter danès han tombat l'Elx i, de retruc, deixen els blanc-i-blaus a un punt de l'ascens directe. Ha estat, de fet, una jornada rodona per a l'Espanyol, afavorit per les ensopegades del Saragossa i el Tenerife.
  • En la seva estrena a l'Stage Front Stadium, Ramis ha introduït tres modificacions en l'onze titular. Ara bé, el canvi ha estat sobretot d'intensitat. L'Espanyol ha estat més sòlid, i també més efectiu. En la primera rematada a porteria, ha arribat el primer gol, obra de Braithwaite, de cap i gràcies a l'assistència de Brian Oliván. 
  • El danès ha repetit, vuit minuts després, per fer més gran la ferida. Aquest cop, la passada ha estat d'Edu Expósito. Braithwaite ha controlat dins de l'àrea i ha afusellat San Román per anotar el seu vuitè gol de la temporada.  
 
  • L'Elx s'ha vist obligat a fer un pas endavant i assumir riscos al darrere. Ha mirat d'aprofitar-los l'Espanyol, per mitjà especialment d'Expósito, sense gaire èxit. En defensa, però, tampoc ha hagut de patir gaire. A Pacheco, no l'han inquietat gens els davanters de l'Elx. 
  • A les acaballes, l'Espanyol ha pogut arrodonir el triomf amb un tercer gol. El pal ha frustrat l'estrena golejadora de Keita Baldé com a blanc-i-blau. En una contra, s'havia plantat tot sol davant de San Román, però ha fallat incomprensiblement.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut