Bartomeu en una aparició pública (Europa Press)
Bartomeu en una aparició pública (Europa Press)
cas negreira

Bartomeu demana "una mostra d'unió" en plena crisi per la imputació de Laporta

L'exmandatari blaugrana fa una crida pública per consensuar una acció conjunta dels tres últims presidents

Redacció EsportActualitzat

Bartomeu ha tornat a escena el dia en què s'ha sabut la imputació de Laporta en el Cas Negreira. L'exdirigent ha demanat consensuar una acció conjunta entre els tres últims presidents del Barça. Demana una "mostra d'unió i resistència" en un moment molt delicat judicialment per al club.

L'expresident Bartomeu considera que davant la situació que viu el club és un bon moment per deixar enrere diferències i unir-se en benefici de la institució. "La dimensió i la volada mediàtica fa necessària, en benefici de l'honor, la imatge i la defensa dels valors del FC Barcelona, una mostra d'unió i de resistència", demana Bartomeu.

L'expresident del club demana aquesta unitat, segons ell, amb l'objectiu de "donar un missatge d'unitat que reforci també la fortalesa dels socis o simpatitzants". Bartomeu recorda que ja va demanar una resposta conjunta dels tres presidents el febrer del 2023 i fa referència també a una voluntat que també ha expressat en els darrers dies l'expresident Sandro Rosell.

La "catarsi" de Rossell per "salvar el club"

A principis del mes d'octubre, Sandro Rosell va demanar en una entrevista un reset en la relació amb Laporta per fer les paus i mirar endavant per als interessos del club. Rosell considera que haurien de fer una "catarsi" amb Laporta i Bartomeu per "tornar a començar i salvar el club".

 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut