La creativitat amb què el FC Barcelona va felicitar el partit de Dembélé
La creativitat amb què el FC Barcelona va felicitar el partit de Dembélé
barça

Atrapa'm si pots: l'espectacular dada de duels guanyats de Dembélé contra la Reial Societat

L'extrem francès va protagonitzar la seva actuació més rodona als quarts de la Copa

Redacció Esport3Actualitzat

83 minuts jugats, 55 intervencions i el gol que va classificar el seu equip per a les semifinals de la Copa. Però si alguna estadística referma el partit d'Ousmane Dembélé contra la Reial Societat com una de les seves millors actuacions vestit de blaugrana és la d'un contra un guanyats als laterals "txuri urdin".

En un total de 9 ocasions, l'extrem francès es va desempallegar dels rivals a base de la seva particular combinació de velocitat i regat. Inclosa la decisiva picada del minut 52, que acaba al fons de la porteria, el gol 1.500 dels culers al torneig del KO. Ni Diego Rico a la primera part ni Aihen Muñoz a la segona van poder frenar el mosquit, que només va perdre un duel individual en tot el partit. Semblava que els hagués desafiat amb un "atrapa'm si pots".

A banda d'això, altres dades positives que va deixar l'exhibició del davanter van ser 6 passades de mèrit, 2 pilotes recuperades, 3 centrades bones --com la que acaba amb la rematada de Gavi al travesser-- i 2 rematades a l'arc de Remiro. Unes dades que dibuixen una bona presa de decisions de Dembélé, el taló d'Aquil·les d'un jugador en ple procés de maduració, en paraules del seu entrenador.

Al Barça li convé que no s'aturi aquí. Sempre que Dembélé marca o assisteix, el Barça no perd. Fa només un any vivia apartat de l'equip, aquest 2023 marxa ovacionat quan és substituït.

Torna a veure el xou de Dembélé contra la Reial Societat (1-0)

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut