Un golàs de Dembélé classifica el Barça per a les semifinals de la Copa del Rei (1-0)

El Barça ha estat superior al llarg de tot el partit. Un golàs de Dembélé en el segon temps ha sentenciat el duel

• Triomf final del Barça per un a zero, que els permet accedir a les semifinals de la Copa.
  • Ter Stegen evita el gol de l'empat en un xut d'Olasagasti al minut 92.
  • Una errada de Ter Stegen dona peu a una doble oportunitat molt clara de Robert Navarro i Carlos Fernández.
  • Doble canvia al Barça: Kessié per Pedri i Raphinha per Balde. Minut 78.
  • Dembélé ha fet un dels millors partits amb la samarreta blaugrana.
  • Nova incursió de Dembélé per la banda i rematada de Gavi al travesser. El Barça frega el segon gol.
  • Sorloth perdona el gol de l'empat en una ocasió a un metre de la porteria blaugrana.
  • Golàs de Dembélé amb una cursa en velocitat i xut imparable que avança el Barça en el marcador. Era el minut 51 i ha significat el gol 1.500 del Barça en Copa del Rei, el primer equip que arriba a la xifra. Com a curiositat, el gol 500 el va fer Kubala l'any 1952.
  • Imanol Alguacil fa un doble canvi: es queden al vestidor Oyarzabal i Diego Rico, i al seu lloc entren Aihen i Barrenetxea.
  • Malgrat la superioritat i domini del Barça, el partit arriba al descans amb empat a zero al marcador.
  • Brais Méndez veu la vermella després que el VAR avisés Gil Manzano per una entrada duríssima sobre Busquets.
  • La primera arribada de perill dels donostiarres acaba amb un xut al travesser de Kubo. Minut 29.
  • Domini absolut del Barça, que pressiona amb intensitat i té la Reial Societat tancada a l'àrea. De Jong també ha estat a punt d'obrir el marcador.
  • Gran oportunitat de Dembélé al minut 16 amb un xut que frega el pal de la porteria de la Reial Societat.
  • El Barça ha sortit amb intensitat i ja ha disposat de tres ocasions de Lewandowski i Gavi. Posteriorment el davanter polonès ha fet un xut que ha acabat en gol però que han anul·lat per fora de joc de Frenkie de Jong.