Barça

Araujo: "Xavi és el principal artífex del títol de Lliga"

El central uruguaià creu que la pròxima temporada el Barça ha de continuar guanyant títols i donar una bona imatge a Europa

Jordi GrauActualitzat

Indiscutible per a Xavi, Ronald Araujo és un dels jugadors que ha fet un salt de qualitat més important els últims temps a Can Barça on s'ha convertit en un corrector imprescindible per a la rereguarda blaugrana. En la rua pels carrers de Barcelona i en la festa pel títol del Camp Nou, es va poder comprovar que és un dels reis de la festa. A l'hora de valorar la temporada no dubta ni un segon.

"La temporada és espectacular. Crec que hem fet una molt bona temporada, sobretot tirant endavant partits molt complicats i importants."

El president, la junta directiva, la direcció esportiva, la regeneració de la plantilla... Són molts els arguments que es poden defensar com a claus en els èxits blaugranes d'aquesta temporada. Per Araujo, el principal artífex és el tècnic, Xavi Hernández.

"Molts jugadors, jo entre ells, hem crescut molt des de l'arribada de Xavi. Aquests últims anys el Barça havia perdut la identitat i els jugadors s'havien allunyat del model. Tot això Xavi ho ha corregit i ara tornem a ser un equip reconeixible."

Per l'uruguaià, la formació Kounde, Araujo, Christensen, Balde va camí de convertir-se en la millor defensa d'Europa. Ell s'ha convertit en el millor antídot anti-Vinícius i no pot amagar que gaudeix dels duels amb el brasiler del Reial Madrid.

"Intento que em surtin bé les coses però reconec que hi ha moments que jo surto guanyador dels duels i en altres ocasions ell guanya perquè és el millor futbolista ara mateix en l'un contra un."

Araujo guarda molt bons records de vestidor amb Messi i no ha amagat mai que el faria molt feliç el retorn del 10. Amb l'argentí o sense, els objectius són clars: continuar guanyant títols i "donar un bona imatge a Europa".

Se sent culer com el que més i gestos com no trepitjar l'escut de la gespa del Camp Nou o tenyir-se el cabell de blaugrana no són postureig sinó que li surten de forma natural per l'amor que sent pel FC Barcelona.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut