Tomic l'han triat en el cinc ideal de la Lliga Endesa.
Bàsquet

Ante Tomic, únic jugador del Barça Regal en l'equip ideal de l'Eurolliga

El jugador blaugrana Ante Tomic ha fet el salt definitiu en la seva valoració intercontinental al passar a formar part de l'equip ideal de l'Eurolliga. A 4 dies de començar la "Final Four" i després de la temporada del croat, peça clau de Xavi Pascual en les cites europees importants, el pivot del Barça Regal és converteix en el pivot ideal de l'Eurolliga.

Actualitzat
El jugador del Barça Regal Ante Tomic ha donat el salt definitiu en la seva valoració continental al passar a formar part de l'equip ideal de l'Eurolliga. A 4 dies de començar la Final Four i després de la temporada del croat, peça clau de Xavi Pascual en les cites europees importants, el jugador blaugrana es converteix en el pivot ideal de l'Eurolliga.

Tercer màxim rebotador (6,3 de mitjana per partit), quart en taps, sisè en llançaments i cinquè en valoració de tota la temporada (16,32 punts), la seva progressió ha augmentat en el Top-16 fins fer-se un lloc entre els 5 més destacats de l'Eurolliga.

Acompanyant al jugador blaugrana es troben Rudy Fernández del Reial Madrid, Dimitris Diamantidis del Panathinaikos, Vassilis Spanoulis de l'Olympiacos i el serbi Nenad Krstic del CSKA Moscou.

Juan Carlos Navarro ha estat triat com un dels components del segon equip de la competició.
Anar al contingut