Ansu Fati, en una imatge d'arxiu escalfant amb el Brighton
Ansu Fati, en una imatge d'arxiu escalfant amb el Brighton
Futbol

Ansu Fati no troba la sortida del laberint anglès: De Zerbi li envia un ultimàtum

El reputat entrenador italià reconeix que el seu rendiment queda lluny de l'esperat

Redacció Esport3Actualitzat

Només ha estat titular en 2 dels últims 9 enfrontaments del Brighton i diumenge no va sortir de la banqueta d'Anfield Road. Si no canvien molt les coses en el tram final de temporada, l'experiència d'Ansu Fati al sud d'Anglaterra no haurà donat el resultat esperat. El primer que ho reconeix és el seu tècnic, l'italià Roberto De Zerbi, que va comentar la situació del davanter cedit pel FC Barcelona en la roda de premsa prèvia a la visita de Lliga al camp del Brentford.

"Ha de donar alguna cosa més, perquè el que està fent no és suficient."

Tenint en compte que el curs es troba al seu tram final, la frase de De Zerbi sona a ultimàtum. El cert és que entre la lesió que el va aturar tres mesos, l'estancament de les seves minses xifres golejadores -- 2 gols en 15 partits de la Premier League, cap des de la seva reaparició al febrer-- i l'erràtic rumb de les gavines, volant en terra de ningú a la classificació i eliminats de Copa i Europa League, no hi ha gaires motius per a l'optimisme. No obstant això, el de Brescia no tira la tovallola amb l'hispanoguineà:  

"Les expectatives amb ell són sempre molt altes. La primera part de la seva carrera ha estat dura d'acceptar i entendre, però per als grans jugadors el més important és adaptar-se a les expectatives que tens."

No és el primer toc d'atenció que rep Ansu del seu tècnic, sempre afegit a les travesses per rellevar Xavi al Barça. A la tardor, quan semblava que aixecava el vol ja li va demanar que no es conformés.

El futbolista de 21 anys, amb contracte amb el Barça fins al 2027, tampoc ha aprofitat les lesions de competència directa com l'extrem japonès Mitoma o l'ariet brasiler João Pedro. Amb aquest present, el futur del blaugrana podria passar per una nova cessió.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut