Andy Murray passa davant de Mischa Zverev en abandonar la pista de Melbourne Park (Reuters)

Andy Murray cau enfront de Mischa Zverev i l'Open d'Austràlia es queda sense els dos primers caps de sèrie

Després de l'eliminació de Djokovic, el primer Grand Slam de la temporada ha perdut el número u del món davant del número cinquanta
Actualitzat

Mischa Zverev ha acabat de posar l'Open d'Austràlia de cap per avall en derrotar Andy Murray aquest diumenge al matí. El primer torneig gran de la temporada perd així el número u del món, després que el número dos, Novak Djokovic, va caure en la segona ronda.

L'alemany, que ha obtingut l'èxit més gran de la seva carrera, ha sabut resistir en els dos primer sets, que han estat molt igualats i han deixat el marcador empatat, però en el tercer i el quart es pot dir que ha passat pel damunt del campió escocès. Tot s'ha acabat amb un 7-5, 5-7, 6-2 i 6-4, en tres hores i 34 minuts.

Feia deu anys que l'Open d'Austràlia no arribava als quarts de final sense la presència de Murray ni de Djokovic. De fet, hi ha pocs precedents d'una situació així. Ara fa tretze anys de l'última vegada que els dos primers caps de sèrie no van superar la tercera ronda d'un Grand Slam: va ser a Roland Garros, on Federer i Roddick van caure enfront de Kuerten i Mutis, respectivament.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut