Motta, davant el valencianista Parejo, en els vuitens de la Champions. (Foto: Reuters)
Lliga de Campions

Ancelotti confirma que Motta, amb una lesió muscular, no podrà jugar contra el Barça

L'entrenador del PSG, Carlo Ancelotti, ha avançat que Thiago Motta segurament no podrà disputar dimarts el partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Barça. "S'ha lesionat en un adductor. És un any de mala sort per a ell. Espero que no sigui important", ha explicat el tècnic, que ha precisat que l'exblaugrana s'ha lesionat en l'entrenament d'aquest dijous.

Actualitzat
L'entrenador del PSG, Carlo Ancelotti, ha avançat que Thiago Motta segurament no podrà disputar dimarts el partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Barça. "S'ha lesionat en un adductor. És un any de mala sort per a ell. Espero que no sigui important", ha explicat el tècnic, que ha precisat que l'exblaugrana s'ha lesionat en l'entrenament d'aquest dijous.

L'entrenador no ha volgut entrar en especulacions sobre l'estratègia que seguirà contra el Barça, assegurant que tota la seva atenció està enfocada en el partit que jugaran aquest divendres contra el Montpeller. "Entenc que tothom estigui emocionat amb aquest partit. Però per a mi, ara hi ha el Montpeller, després el Barcelona, i després el Rennes. Tots els partits són importants. Encara no he pensat en aquest. Tothom coneix el Barcelona. No és difícil posar en marxa una estratègia contra ells ", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut