Fórmula 1

Alonso: "La tristesa per perdre s'ha convertit en més ganes de guanyar al 2011"

Fernando Alonso intenta oblidar el més aviat possible la decepció per haver deixat escapar el títol mundial de Fórmula 1. El pilot asturià, que es troba al circuit valencià de Xest, on ha assistit a les Finals Mundials de Ferrari, ha reconegut que la tristesa que el va envair per perdre el Mundial en l'última cursa s'ha transformat en "més ganes de guanyar" al 2011. "Els dos primers dies em vaig sentir molt trist, amb molta decepció, perquè quan estàs tan a prop de guanyar el campionat les sensacions són molt intenses i quan perds estàs trist. Però després des de l'equip sempre van arribar missatges positius i de seguida ens vam posar a treballar amb els pneumàtics nous", ha reconegut.

Actualitzat
"De fet, la tristesa s'ha transformat amb moltes ganes de guanyar el campionat al 2011, en agressivitat per afrontar de forma molt més intensa la temporada. Al final s'ha de veure el campionat de forma general, ja que quan arribes al final i perds estàs trist, però després veus que s'ha fet un gran treball i no ha anat tan malament", ha confessat. Alonso també ha assegurat que se sent "molt més feliç" després de dos anys difícils a Renault perquè torna a tenir un cotxe competitiu.

Per la seva banda, el seu company d'equip a Ferrari, el brasiler Felipe Massa, ha reivindicat el seu lloc a l'escuderia italiana malgrat els rumors que "molts pensaven que duraria un any quan vaig arribar al 2006. Al 2008 vaig estar a prop de guanyar el Mundial. Al 2009 vaig tenir l'accident i al 2010 vaig llegir que la meva etapa a Ferrari s'havia acabat per mi. Tots els anys són igual de difícils i per mi no canvia res", ha afirmat.
Anar al contingut