Barça

Alexia Putellas rep la Creu de Sant Jordi

La futbolista catalana ha recollit la distinció de mans del president Pere Aragonès en un acte a Barberà del Vallès

Redacció Esport3Actualitzat

La capitana del FC Barcelona, Alexia Putellas, ha rebut la distinció de la Creu de Sant Jordi en un acte a Barberà del Vallès. El president Pere Aragonès l'hi ha fet entrega en reconeixement a tota la seva carrera esportiva, així com pels èxits que ha tingut aquesta darrera temporada amb el Barça.

La jugadora blaugrana ha fet un emotiu discurs en què ha parlat dels seus inicis i ha animat les nenes a perseguir els seus somnis en el món de l'esport.

"Estic molt contenta d'estar aquí i rebre la Creu de Sant Jordi, una distinció de les més importants que pot rebre qualsevol esportista català i catalana. Fa res era a Mollet del Vallès jugant a pilota i somiant ser futbolista. Ho he aconseguit i ho estic fent al club de la meva vida: el Barça."

"Estic molt emocionada per ser la primera dona futbolista a recollir aquesta distinció. Vull tenir un espai per a totes les dones que van ser pioneres i gràcies a elles nosaltres podem fer camí. Totes les nenes i noies que l'esport és la vostra passió, us dic que no us atureu i seguiu lluitant pels vostres somnis."

 

Alexia Putellas ha acabat el seu discurs amb un reivindicatiu missatge de suport a l'esport femení. La jugadora blaugrana ha demanat l'ajuda del govern de la Generalitat i de la societat en general per fer-ho possible.

"El veritable triomf arribarà quan aconseguim al 100% que hi hagi la igualtat d'oportunitats en l'esport i en el món en general. Necessitem el govern de Catalunya i la societat en general que ens acompanyi i lideri aquest canvi amb nosaltres. Tenim aquesta responsabilitat perquè hem arribat per quedar-nos."

El moment que Alexia Putellas ha recollit la Creu de Sant Jordi:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut