Alèxia envia amor al públic blaugrana congregat a San Mamés, després de conquistar la tercera Champions
Alèxia envia amor al públic blaugrana congregat a San Mamés, després de conquistar la tercera Champions
barça

Alèxia dona una alegria extra als culers amb la seva última confessió

La capitana del Barça s'aventura a dir fins a quina edat es veu jugant a futbol

Redacció Esport3Actualitzat

Al maig, cada dia una alegria. Amb aquest refrany adaptat es podria resumir l'últim mes d'Alèxia Putellas. En tres setmanes comptades, la capitana del Barça ha aixecat els trofeus de Lliga F, Copa de la Reina i Champions. Per si no n'hi hagués prou, la setmana passada va signar la renovació amb el Barça per dues temporades més una d'opcional. Amb trenta anys, la dues vegades Pilota d'Or desitja que aquest maig pletòric sigui el punt d'inflexió que deixi enrere el mal record de les lesions.

En aquest sentit, el xut que va sentenciar la final de Bilbao, combinació de força i punteria, acompanyat d'una celebració icònica, és el millor cop de porta a un any i mig de massa visites a la infermeria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Alèxia mira endavant i quan els mitjans del club li han preguntat quants anys li queden de futbol, s'ha permès donar una resposta que ha estat rebuda per l'afició com una alegria extra:

"Em veig jugant bastants anys perquè estimo molt la meva feina. Aquesta passió et porta a tenir energia cada dia. En tinc 30, que és una edat entre jove i madura per a una futbolista. Si t'he de dir una edat, em veig jugant fins als 37 o 38 anys".

Vuit temporades més d'Alèxia? Confeti al Johan Cruyff.

 

Anar al contingut