Toni Kroos en una imatge d'arxiu d'un dels seus 106 partits amb Alemanya
Toni Kroos en una imatge d'arxiu d'un dels seus 106 partits amb Alemanya
futbol

Al rescat d'un país: Toni Kroos fa marxa enrere tres anys després

El bon moment que travessa el migcampista del Madrid li ha fet acceptar l'encàrrec del seleccionador Nagelsmann

Redacció Esport3Actualitzat

Del mític triangle de migcampistes que van conquistar tres Champions consecutives amb el Reial Madrid entre 2016 i 2018, només Toni Kroos conserva un paper protagonista a l'equip blanc. Amb Casemiro encomanat de la mediocritat del Manchester United i l'ocàs d'un Modric que aquesta temporada ha descobert la suplència, la pausa de l'alemany segueix sent útil per a Ancelotti. Al costat de l'exuberància física de jugadors com Camavinga, Tchouaméni o Valverde, la batuta del de Greifswald no es rovella.

Però pocs pensaven que el bon moment que travessa l'honest Kroos li faria repensar-se la decisió d'abandonar la selecció alemanya. Un final d'etapa que va comunicar fa tres anys i que, entre altres, li ha fet perdre's l'últim mundial. L'ex del Bayern de Múnic ha acceptat l'encàrrec del seleccionador Julian Nagelsmann: "Torna, si us plau, per jugar la propera Eurocopa de l'estiu". Un detall que no passa desapercebut: la competició continental de seleccions es disputarà a Alemanya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Kroos (@toni.kr8s)

El mateix campió del món del 2014 ha reconegut a Instagram que es veu amb "l'humor" d'ajudar una "Mannschaft" que travessa un moment de crisi quan es compleix una dècada del Mundial del Brasil. La falta de relleu generacional i la inestabilitat a la banqueta des dels últims anys de Joachim Löw, no corregida sinó augmentada per Hansi Flick, han desdibuixat la tradicional fiabilitat del combinat germànic.

Altres vells rockers també s'ho repensaran?

El remei demana recórrer a un vell rocker --el seguiran altres veterans "desertors" com Sergio Busquets o Ivan Rakitic?-- que es pren la recta final de la seva carrera amb la mateixa calma amb què juga. Les seves renovacions amb el Madrid d'any en any no fan més que confirmar-ho.

Anar al contingut