Jugadores de la selecció espanyola, entrenant-se a Las Rozas (@SEFutbolFem)
Futbol

Aitana Bonmatí no participa en l'entrenament d'Espanya per indisposició

La selecció espanyola prepara el duel contra Suècia de dimarts i la blaugrana és dubte

Redacció Esport3Actualitzat

Mentre encara cueja la polèmica per la derrota contra Itàlia (2-3), la selecció espanyola ja prepara el seu pròxim partit, contra Suècia. Les jugadores s'han entrenat a les ordres de Montse Tomé a les instal·lacions de la Federació Espanyola a Las Rozas. 

Aitana Bonmatí, que va ser substituïda a la mitja part contra la selecció transalpina perquè no es trobava bé, continua indisposada i no ha participat en la sessió d'aquest diumenge, segons ha informat la mateixa federació sense donar més detalls. Caldrà veure si l'actual Pilota d'Or es recupera per al partit davant la selecció escandinava, que es juga aquest dimarts a l'estadi de La Rosaleda, a Màlaga. A efectes de classificació, és un matx intranscendent perquè Espanya ja està classificada per a la final four de la Nations League. 

La mateixa Aitana, desmentint rumors que havien circulat, va explicar el seu malestar: 

"Durant el descans no em vaig trobar bé i vaig demanar al cos tècnic ser substituïda perquè vaig entendre que el millor per a l'equip era que entrés una altra companya. La situació no té més importància, i el que compta és que l'equip va aconseguir la classificació per a la final a quatre."

 

 


 

Anar al contingut