La platja de Barcelona, aquesta setmana

La temperatura de l'aigua del mar, per sobre dels 20 ºC i amb rècord a Barcelona

Alberto AlcántaraActualitzat

Tenim al davant un cap de setmana de núvols però ambient més càlid del normal. Si voleu aprofitar per allargar la temporada de bany, també trobareu l'aigua més calenta del que tocaria. Tenim valors per sobre dels 20 ºC, en alguns casos amb rècord, com el que s'ha registrat a Barcelona: 23,2 ºC. 

 

Rècord a Barcelona

La dada de Barcelona correspon a la temperatura mesurada aquest dijous per l'observador Diego Lázaro a l'Espigó del Gas, a la Barceloneta. La temperatura, de 23,2 ºC, supera per 2,3 ºC la mitjana del període i és el valor més alt de tota la sèrie per a aquesta setmana de l'any. La sèrie comença l'any 2006.  

 

 

Temperatura a l'Estartit

Per la seva banda, l'últim informe sobre la temperatura de l'aigua a l'Estartit marca una temperatura de 21,4 ºC, un valor més de 3 ºC per sobre de la mitjana (18,2 ºC). Recordeu que la sèrie de l'Estartit comença l'any 1974. Des de llavors, el Josep Pascual pren les dades de la temperatura del mar a la zona de les illes Medes.
 

Boia de Tarragona

A la Costa Daurada tenim les observacions de les boies de Ports de l'Estat. En concret, la boia situada al port de Tarragona va marcar un màxim de 23,8 ºC.  

 

Anar al contingut