Dimarts: amb el paraigua obert matí i tarda i ambient de principis de maig

Uns dies de juny sense calor, una joia de temps dins l'estació meteorològica de l'estiu

Néstor GómezActualitzat

Persisteix el temps insegur en aquest inici de setmana. A banda de les precipitacions, destaquen les temperatures, que en pocs dies han passat a ser pròpies del juliol, amb màximes de 37 ºC, a valors de principis de maig.

Un altre dia de pluges, Arenys de munt (Montse Mora)

Ruixats durant tot el dia

Durant el matí plourà en qualsevol indret del país, amb unes pluges que des de les Terres de l'Ebre es mouran cap a les comarques de Barcelona i després, cap a les de Girona. A partir del migdia, plourà a tot el prelitoral, des del massís dels Ports fins al prelitoral de Girona, però més intensament al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. En paral·lel plorà a qualsevol indret del Pirineu. A partir del vespre, les pluges del prelitoral minvaran iencara quedaran ruixats moderats al Prepirineu. El sol apareixerà a partir de la tarda a Ponent i durant el vespre avançarà cap a les Terres de l'Ebre.

Temperatures avall

Si bé les temperatures mínimes baixaran lleugerament, seran les màximes les que cauran amb més consistència a la meitat sud del país. Les temperatures màximes al Pirineu rondaran els 20 ºC, a les comarques de Girona i a la Catalunya Central no passaran dels 24 ºC i al Segrià i a la Ribera d'Ebre, les zones més càlides del país, rondaran els 28 ºC.

I els pròxims dies...

Els ruixats ens acompanyaran fins dimecres. Després, l'estabilitat tornarà i, alhora, les temperatures remuntaran.

 

 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut