Cercador

S'han trobat 722 resultats per parellada.

  • Planta Baixa - 28/09/2022
    Veure vídeo
    Planta baixa

    Planta Baixa - 28/09/2022

    Aquest dimecres, a "Planta baixa", hem seguit el minut a minut de la reunió extraordinària del govern, convocada pel president Pere Aragonès. Hem analitzat tots els esdeveniments de la darrera crisi del govern amb Joan Foguet, Aleix Moldas i Montse Virgili. A més, hem rebut la Itziar Castro, que ens ha portat berenar directament des del Gastrocup de l'Ada Parellada, i en Pepe Colubi, que ens ha portat tot el seu armari de samarretes curioses. Per tancar el programa, hem analitzat tot el que ha succeït al palau de la Generalitat i els possibles escenaris amb la directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio", Laura Rosel.

  • La febre del "cheesecake"
    Escolta àudio
    La fonda

    La febre del "cheesecake"

    A "La fonda" d'avui anem fins a la Garriga per posar el restaurant Vinòmic a "La Guia Virginias". En Joan Roca, des de Madrid, ens parla d'una iniciativa humanitària al restaurant Normal de Girona i l'Ada Parellada ens parla de Gastrorecup. Amb el reportatge anem fins al Born de Barcelona per parlar amb en Jon García, l'ànima de Jon Cake, per parlar de la febre dels pastissos de formatge.

  • Reaprofitament alimentari: com evitar el malbaratament a casa?
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    Reaprofitament alimentari: com evitar el malbaratament a casa?

    La cuinera Ada Parellada ens presenta GASTRORECUP, una iniciativa per promoure el reaprofitament alimentari a la restauració, i ens dona consells per no malbaratar aliments com el pa o les fruites i verdures a casa.

  • El millor pa de pagès del 2022, el de Montserrat Forners, un negoci familiar centenari
    Notícia

    El millor pa de pagès del 2022, el de Montserrat Forners, un negoci familiar centenari

    David Hernández, forner d'aquesta fleca de Barcelona, ha obtingut el premi de la IGP Millor Pa de Pagès Català

  • Ada Parellada: "La sardina no fa pudor"
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    Ada Parellada: "La sardina no fa pudor"

    L'Ada Parellada ens anima a aparcar els prejudicis i menjar més sardines: un peix sa, saborós i de proximitat. La cuinera també ens explica dues maneres senzilles de cuinar-les sense que facin gaire olor.

  • I a més a més... imprescindibles i noves apostes
    Notícia

    I a més a més... imprescindibles i noves apostes

    Completen l'oferta d'aquesta nova temporada programes imprescindibles com "Sense ficció", "30 minuts", "Polònia", "Zona zàping" o "Més 3/24", entre molts altres. Espais consolidats i noves propostes d'àmbits tan diversos com la cultura, la divulgació, el cinema internacional i el talent de casa, les sèries, els esports, la cultura, l'òpera, la informació diària, el reportatge, el documental o l'esport femení.

  • El milionari mercat de terrenys al metavers
    Veure vídeo
    Som revolució

    El milionari mercat de terrenys al metavers

    Com evolucionaran el talent i l'economia en els pròxims anys? Quins sectors seran els capdavanters? Respondrem aquestes preguntes en un capítol que sobretot destacarà l'actiu més important que hi ha actualment a Catalunya: el talent.
    La primera convidada serà l'exnedadora Gemma Mengual, amb qui conversarem sobre què és ser emprenedor i per què són importants la constància i l'esforç a l'hora d'encarar qualsevol projecte professional. També parlarem amb un dels grans empresaris actuals, José Elías, que controla unes 175 empreses i dirigeix un equip de més de 17.000 treballadors.

    També analitzarem el que serà una de les grans revolucions del futur: el metavers. Amb el creador de Catvers, Quirze Salomó, explicarem què és i les potencialitats que té aquest món virtual que oferirà unes possibilitats encara desconegudes i plenes d'oportunitats.
    La cuinera Ada Parellada parlarà dels nous models de negoci que han de sorgir en els pròxims anys i també conversarà amb l'exgovernador del Banc d'Espanya Miguel Ángel Fernández Ordóñez i amb l'emprenedor Álex Saiz per parlar del paper que tindrà en un futur l'euro digital i la revolució que això significarà en el sistema bancari. Després de descobrir què és el Supercomputing Center de Barcelona, una de les infraestructures tecnològiques més innovadores que té actualment la ciutat, el programa acabarà amb la visita de la Xantal a la seu de l'empresa Avinent, a Santpedor.

    El capítol també comptarà amb els testimonis del conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, Ernest Sánchez, la secretària d'Afers Econòmics i Fons Europeus de la Generalitat, Matilde Villarroya, l'empresària Mar Alarcón, el periodista Jordi Sellas i el catedràtic d'Economia Santiago Niño Becerra. #SOMTALENT

  • Segon detingut per la concentració de cotxes il·legal a Terrassa, on hi va haver un mort
    Notícia

    Segon detingut per la concentració de cotxes il·legal a Terrassa, on hi va haver un mort

    El xoc múltiple va causar la mort d'un jove de 19 anys, que estava assegut darrere d'un vehicle

  • Una persona morta en una concentració de cotxes tunejats a Terrassa
    Notícia Catalunya al dia

    Una persona morta en una concentració de cotxes tunejats a Terrassa

    La policia municipal ha detingut els conductors de dos dels vehicles implicats en el xoc, que també ha provocat quatre ferits

  • El milionari mercat de terrenys al Metavers, al "Som revolució"
    Notícia

    El milionari mercat de terrenys al Metavers, al "Som revolució"

    Demà dimarts, 30 d'agost, a les 23.00, TV3 estrenarà el cinquè i últim capítol de la quarta temporada de "Som revolució", amb Xantal Llavina. Com evolucionarà el talent i l'economia en els pròxims anys? Quins sectors seran els capdavanters? El programa respondrà aquestes preguntes en un capítol en què sobretot destaca l'actiu més important que hi ha actualment a Catalunya: el talent.

  • 20 idees per a les carmanyoles d'estiu a la feina
    Notícia Cuines amb Marc Ribas

    20 idees per a les carmanyoles d'estiu a la feina

    Si sou dels que us prepareu carmanyola per dinar o sopar a la feina, sabeu que no resulta fàcil ser constant i, sobretot, tenir idees. Us proposem unes quantes opcions per no dinar cada dia un tomàquet i una "tortita".

  • Receptes amb carbassó, una de les (meves) verdures preferides de l'estiu
    Notícia Cuines amb Marc Ribas

    Receptes amb carbassó, una de les (meves) verdures preferides de l'estiu

    Les propietats dels carbassons són popularment conegudes (poques calories, i moltes vitamines i minerals) i a la cuina es fa servir en mil i un plats. Hem seleccionat set receptes originals per honorar aquesta verdura com l'hort mana

  • "Som Revolució" estrena format per donar la visió de com serà el món del 2030 des de 32 localitzacions catalanes diferents
    Notícia

    "Som Revolució" estrena format per donar la visió de com serà el món del 2030 des de 32 localitzacions catalanes diferents

    Demà dimarts, 2 d'agost, a partir de les 23.25, TV3 estrenarà la quarta temporada del programa "Som Revolució" amb un format totalment renovat. En les tres temporades anteriors, l'espai compartia nom amb el programa "Revolució 4.0", de Catalunya Ràdio, que també presenta Xantal Llavina.

Anar al contingut