Cercador

S'han trobat 828 resultats per parellada.

  • 02/11/2023
    Veure vídeo
    Planta baixa

    02/11/2023

    Aquest dijous hem arrencat el "Planta baixa" parlant amb en Tomàs Molina de les ventades i el temporal marítim que ha arribat a causa de la borrasca Ciarán, un temporal que ha deixat Altafulla sense passeig marítim i ha agreujat les conseqüències de l'últim episodi de mala mar. Amb les "mamarazzis", Laura Fa i Lorena Vázquez, en Víctor Amela i l'Elisenda Pineda, hem posat sobre la taula els temes de l'actualitat de la crònica social. A més, hem parat atenció a l'última hora dels pactes per a la investidura de Pedro Sánchez, que ERC i Junts ultimen. Arran de l'estrena de la nova temporada de "Joc de cartes", hem estrenat tertúlia setmanal amb Andreu Juanola, Ada Parellada i Jordi Asturgó, analitzant el capítol d'aquest dimecres del concurs de TV3. I com que els Beatles han estrenat cançó, n'hem volgut parlar amb un fan de la banda de Liverpool com en Lluís Gavaldà. Abans d'acabar el programa, ens ha visitat Jordi Cruz, el d'"Art Attack", que torna amb un programa de manualitats, "TikTak Factory", al SX3.

  • Tensió i mala maror. Torna "Joc de cartes"
    Veure vídeo
    Planta baixa

    Tensió i mala maror. Torna "Joc de cartes"

    El primer capítol de la nova temporada de "Joc de cartes" buscava el millor restaurant on menjar mongeta del ganxet al Vallès. Tot i això, els concursants hi van trobar mongetes que no eren de gaire bona qualitat, i que, fins i tot, potser eren de pot. Ho hem comentat en tertúlia amb Andreu Juanola, Ada Parellada, Jordi Asturgó i el guanyador del programa, Txus Garreta, cap de cuina del 7vuit7.

  • Què podem cuinar amb castanyes i moniatos?
    Veure vídeo
    Planta baixa

    Què podem cuinar amb castanyes i moniatos?

    És època de castanyada i Halloween i a "Planta baixa" hem volgut portar-vos algunes receptes que podem fer amb castanyes i moniatos, de la mà de l'Ada Parellada. També ens hem acostat a Gràcia, on estan celebrant una fira de Halloween.

  • La guia definitiva per fer panellets a casa
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    La guia definitiva per fer panellets a casa

    Ens poden quedar esquerdats, massa tous o excessivament cuits: Ada Parellada ens dona les claus definitives perquè fer panellets a casa sigui una experiència exitosa i, sobretot, saborosa.

  • Tres consells per triomfar amb els panellets
    Veure vídeo
    Manduka family

    Tres consells per triomfar amb els panellets

    Per Tots Sants... panellets! I amb els trucs de la xef Ada Parellada sorprendràs familiars i amics!

  • Fregidora d'aire contra forn: la batalla definitiva
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    Fregidora d'aire contra forn: la batalla definitiva

    Tota la vida cuinant amb el forn i d'un any ençà sembla que la fregidora d'aire li està passant la mà per la cara: què és millor? Què podem fer amb un forn que no puguem fer amb la fregidora d'aire, i a la inversa? Malcolm Otero, Ada Parellada, Marta Pontnou i Sílvia Abril, que ha descobert que és gairebé l'única persona de l'estudi sense fregidora d'aire, s'enfronten en aquesta batalla implacable i definitiva.

  • El Sabadell presumeix d'internacional, germà d'una altra internacional
    Notícia

    El Sabadell presumeix d'internacional, germà d'una altra internacional

    Pau Fernández, de l'equip juvenil, ha estat convocat amb la selecció espanyola sub 19. És el germà petit de la defensa del Barça Jana Fernández

  • Carbassa: 12 receptes originals per cuinar-la més enllà de la crema
    Notícia Cuines amb Marc Ribas

    Carbassa: 12 receptes originals per cuinar-la més enllà de la crema

    En crema, escalivada, estofada o en pastissos. La carbassa es pot cuinar de moltes maneres. És un aliment amb moltes propietats nutritives i per això hem triat 12 receptes diferents perquè l'aprofitis al màxim

  • El SX3 estrena "Manduka Family", el nou concurs de cuina per jugar en família
    Notícia

    El SX3 estrena "Manduka Family", el nou concurs de cuina per jugar en família

    Aquest divendres, 29 de setembre, arriba un concurs de cuina familiar al SX3: "Manduka Family", amb Paula Alós. Com a aperitiu de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, el diumenge 1 d'octubre, avis i àvies es posaran en acció darrere els fogons amb els seus nets i netes, en un programa que mostrarà la importància de la transmissió generacional del coneixement culinari i aprofundirà en el lligam emocional dels més petits amb els més grans de la família.   

  • Ada Parellada amb Arrels: "A Barcelona hi ha 1.200 persones dormint al carrer "
    Escolta àudio
    El matí de Catalunya Ràdio

    Ada Parellada amb Arrels: "A Barcelona hi ha 1.200 persones dormint al carrer "

    Ada Parellada col·labora amb Arrels, una fundació que vetlla amb les persones sense llar. A Catalunya n'hi ha més de 18.000, i a Barcelona més de 1.200 persones viuen al carrer, exposades a ser víctimes de violència i a passar fred.

  • Avis i nets cuinen junts a "Manduka family", el nou concurs del SX3
    Notícia

    Avis i nets cuinen junts a "Manduka family", el nou concurs del SX3

    Després de 4 temporades d'èxit, el programa "Manduka" es renova i canvia el format

  • 7 Portes: el restaurant on va néixer el Cobi i el pijama
    Escolta àudio
    Un restaurant caníbal a Berlín

    7 Portes: el restaurant on va néixer el Cobi i el pijama

    Celebrem la Mercè des d'un local que és essència barcelonina: el 7 Portes, un restaurant amb més de 185 anys d'història. Hi passegem per la sala i la cuina d'aquest restaurant emblemàtic amb el seu propietari, Paco Solé Parellada, els dissenyadors Juli Capella i Oscar Guayabero, i la il·lustradora gràfica Júlia Solans. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, analitza la macroenquesta del CIS, sobre turisme i gastronomia. Amb la Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta i responsable de "La Platjeta", celebrem Santa Tecla al Serrallo, el barri mariner de Tarragona, i descobrim dos plats que no poden faltar per a aquestes festes: el romesco de peix i l'espineta amb caragolins. Fem la llista de la compra amb els productes de temporada i acabem de fer gana amb l'especialitat del restaurant El Taller, al barri del Serrallo de Tarragona.

  • "Un restaurant caníbal a Berlín" celebrarà la Mercè al restaurant 7 Portes de Barcelona
    Notícia

    "Un restaurant caníbal a Berlín" celebrarà la Mercè al restaurant 7 Portes de Barcelona

    Aquest diumenge, 24 de setembre, a les 13.05 per Catràdio, "Un restaurant caníbal a Berlín", el programa que dirigeix i presenta Paula Molés, visitarà per la Mercè un restaurant que és essència barcelonina: el 7 Portes

  • Cuina de gas o inducció? Les cuineres Maria Nicolau i Ada Parellada es mullen en el debat del moment
    Escolta àudio
    La tarda de Catalunya Ràdio

    Cuina de gas o inducció? Les cuineres Maria Nicolau i Ada Parellada es mullen en el debat del moment

    Les cuineres Maria Nicolau i Ada Parellada prenen partit en l'intens debat que hi ha a les xarxes socials sobre si és millor cuinar amb gas o amb inducció. Aquest debat ha nascut precisament d'una reflexió de Maria Nicolau, que ha penjat a X un missatge que diu: "No suporto la cuina d'inducció. Què és aquesta manera de funcionar? Què és aquesta enganyifa!". Al debat de "La tarda de Catalunya Ràdio", hem pogut sentir l'opinió dels oients i hi ha participat també el divulgador científic Marc Boada per comentar un aspecte que no es té gaire en compte a l'hora de triar opció per cuinar.

Anar al contingut