Anar a la navegació principal

¿La Mare superiora és mentida? ¿Que no venen urnes a Perpinyà? El referèndum és l'acció política que més ha unit els catalans.

Hi ha alguna idea que ens volta pel cap.... ¿Torna a mentir la UDEF pel que fa a la carta de Marta Ferrussola al mossèn perquè canviés els missals de lloc?

Hi ha alguna idea que ens volta pel cap.... ¿Torna a mentir la UDEF pel que fa a la carta de Marta Ferrussola al mossèn perquè canviés els missals de lloc? És efectivament un fotomuntatge? Es referia a missals o a milions? És evident que la família Pujol Ferrussola ha fet de tot amb els diners d'Andorra, però ara, ¿la unitat de delictes econòmics i fiscals espanyola menteix de la manteixa maenera per exemple que va tenir la barra de mentir i d'inventar-se un número inexistent d'un suposat compte a Suïssa de Xavier Trias fins que la banca suïssa va deixar ben clar que tot allò eren tripijocs de la policia espanyola?
Més preguntes: ¿Cal comprar les urnes a empreses catalanes del principat de Catalunya? ¿És una qüestió de principis? N'hem vist unes molt bé de preu en una empresa de Perpinyà, amb preus que varien segons el nombre de paperetes que hi caben. Moníssimes.
Tenim noves dades del CIS, Centre d'Investigacions sociològiques. I òbviament no pregunten pel referèndum català. A propòsit del qual, potser hauríem d'adonar-nos que, si un 80% de la població de Catalunya vol votar, i volen votar també persones que habitualment en les eleccions escullen Ciutadans, socialistes o el PP...si el 80% de la població vol votar, hem de concloure que el que fa el referendem és unir. El referendum uneix la gran majoria de la població de Catalunya. Potser no hi ha hagut mai una proposta política en la història de Catalunya que hagi unit tant.
En síntesi, tres idees avui. ¿És mentida que la Mare Superiora parlés de milions? ¿Que no venen urnes a Perpinyà? El referendum uneix en bloc la població de Catalunya.
Anar al contingut

Sílvia Cóppulo

Cada dissabte, a les 13 h, Sílvia Cóppulo té una conversa intimista, sincera i en profunditat amb persones sàvies de diferents sensibilitats. "El divan" és un espai on els convidats es deixen anar i posen l'accent en les seves il·lusions, desitjos i records. Ens podeu trobar a www.ccma.cat/catradio/divan i a les xarxes socials. A Twitter: @eldivanOficial i a Facebook: @eldivanOficial

Cerca posts del blog
Últims posts