Anar a la navegació principal

Indecisió de Baiget i destitució

Quan s'ha d'exercir el dret a decidir, no hi ha espai per la indecisió. Aquest vespre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha destituït de manera fulminant el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget

Quan s'ha d'exercir el dret a decidir, no hi ha espai per la indecisió. Aquest vespre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha destituït de manera fulminant el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. Baiget serà substituït per l'actual conseller de Cultura, Santi Vila. El fins fa una estona titular del Departament d'Empresa, en una entrevista publicada també avui al Punt-Avui, es quixava que el govern no podria tirar endavant el referendum del dia 1 d'octubre. No bandegem el 9N, deia Baiget, perquè potser és el que acabarem fem. I també afegia que no li feia por anar a la presó, sinó les repercussions que tirar endavant el referèndum del 1 d'octubre podrien tenir sobre el seu patrimoni personal, perquè aquesta qüestió afectava la família.

Els dubtes que avui expressava el conseller Baiget són humanament molt comprensibles, però aquesta legislatura no és habitual, és extraordinària i, just unes hores abans que el govern expliqui demà els detalls del referendum del dia 1, primer al Parlament i després en un acte públic, no sembla pas que políticament sigui gens adequat afegir més dubtes i vacil·lacions, en definitiva més por a la por que es mira de generar en altres contrades.

La majoria de la població de Catalunya vol votar. Ara és l'hora de fer les coses ben fetes i amb coratge. Govern, ajuntaments, entitats i persones de tots els parlars del nostre país es conjuren per fer-ho possible. Per això ara és l'hora de no flaquejar, la recta final, l'espai on els dubtes s'han d'esvair davant les certeses. Demà a aquesta hora, les podrem explicar.
Anar al contingut

Sílvia Cóppulo

Cada dissabte, a les 13 h, Sílvia Cóppulo té una conversa intimista, sincera i en profunditat amb persones sàvies de diferents sensibilitats. "El divan" és un espai on els convidats es deixen anar i posen l'accent en les seves il·lusions, desitjos i records. Ens podeu trobar a www.ccma.cat/catradio/divan i a les xarxes socials. A Twitter: @eldivanOficial i a Facebook: @eldivanOficial

Cerca posts del blog
Últims posts