Nou rècord digital de Catalunya Ràdio, que fa el seu millor setembre

L'emissora obté 724.000 usuaris únics a internet, un 22% més respecte de fa un any
Actualitzat

La tendència a l'alça es confirma a Catalunya Ràdio. L'emissora que dirigeix Saül Gordillo torna a rebre bones notícies, en aquest cas a l'entorn digital.

La nova programació d'aquesta temporada, marcada per la novetat de Laura Rosel fent "El matí de Catalunya Ràdio"; "El búnquer" amb Peyu, Jair Domínguez i Neus Rosell; i el projecte "Adolescents XL", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Marta Montaner, rep l'aval del públic a internet. Catalunya Ràdio aconsegueix la seva millor audiència digital d'un mes de setembre, amb 724.000 usuaris únics. Aquesta dada suposa un creixement del 22% respecte del setembre del 2019, segons l'últim informe de la consultora Comscore.

"El matí de Catalunya Ràdio", "El suplement" i "Crims" han estat els programes més escoltats al setembre. En concret, l'àudio més clicat és el primer capítol de l'assassí de la flor, explicat per Carles Porta a "Crims".

TV3 és la televisió líder a internet a Catalunya per 41 mesos consecutius, amb 2.238.000 usuaris únics.

 

Aquest octubre Catalunya Ràdio estrena dos nous projectes digitals importants: "Ja m'entens", amb David Àvila, el primer programa de temàtica LGTBIQ+ de l'emissora; i el podcast "El segrest", on Carles Porta descriu el captiveri de la farmacèutica Maria Àngels Feliu.

EL MÉS ESCOLTAT
El més llegit

* Dades de les últimes 24h

Anar al contingut