#ICATVOLTA

Sexenni, Àlex Pérez i We Are Mono, finalistes del concurs #iCatVolta 2023

Des d'avui fins al 20 de gener, els oients d'iCat poden participar en la votació que decidirà la banda sonora de l'edició 102 de la Volta Ciclista a Catalunya

Un jurat format per membres de l'Acadèmia de la Música, l'Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura, la Volta Ciclista a Catalunya i iCat ha seleccionat, entre la quinzena de propostes que s'hi han presentat, "Houston", de Sexenni; "A l'horitzó", d'Àlex Pérez i "El gran festival", de We Are Mono (feat. Lo Ves).

Aquestes són les tres cançons inèdites que han quedat finalistes al concurs #iCatVolta, que decidirà la banda sonora de l'edició 102 de la Volta, prevista entre el 20 i el 26 de març del 2023.

Del 10 al 20 de gener, els oients d'iCat poden votar la seva preferida al web de l'emissora; la guanyadora es farà pública el divendres 20 de gener a les 10.00 al programa d'iCat "Els experts". Entre els participants en la votació se sortejarà una invitació doble per al festival Canet Rock 2023 i el mallot firmat pel guanyador de la Volta de l'any passat, el colombià Sergio Andrés Higuita.

Aquesta és la tercera edició del concurs #iCatVolta, organitzat per iCat, la Volta Ciclista a Catalunya i l'Institut Català de les Empreses Culturals, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música. La cançó guanyadora de l'edició del 2021 va ser "Eclipsi", de Blaumut. "Boires i retrets", de The Penguins, va ser l'escollida a la votació popular de l'edició 2022.

 

Vota aquí: icat.cat/volta

Anar al contingut