"La bicicleta", de Sula & Cookah P amb Shala Beatz, és la cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2024

En segona i tercera posicions, "Tota la vida", d'Iglú, i "Estic prou bé", de Mabel Flores

La banda sonora de l'edició 103 de la Volta Ciclista a Catalunya, que se celebrarà del 18 al 24 de març de 2024, ja té nom i cognoms: els votants d'iCat han triat la cançó "La biclicleta", de Sula & Cookah P amb Shala Beatz, per il·lustrar la competició i la seva campanya de comunicació prèvia, així com la Volta femenina. 

"La bicicleta" ha acumulat el 40 per cent dels vot dels oients d'iCat, mentre que "Tota la vida", d'Iglú, n'ha obtingut un 33 i "Estic prou bé", de Mabel Flores, un 27. El concurs ha estat vigent entre el 9 i el 16 de gener. Entre els participants en la votació s'ha sortejat un abonament doble per al festival Cruïlla 2024 i un mallot de líder firmat pel guanyador de la Volta de l'any passat, l'eslovè Primoz Roglič. La guanyadora és Nina Batlle Rodríguez.

Aquesta és la quarta edició del concurs #iCatVolta, que organitzen iCat, la Volta Ciclista a Catalunya i l'Institut Català de les Empreses Culturals, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música. Les cançons que han musicat la competició des de la creació del concurs són "Eclipsi", de Blaumut (2021); "Boires i retrets", de The Penguins (2022), i "Houston", de Sexenni.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut