#ICATVOLTA 

Iglú, Mabel Flores i Sula & Cookah P, finalistes del concurs #iCatVolta 2024 

Del 9 al 16 de gener, els oients d'iCat podran participar en la votació que decidirà la banda sonora de la Volta Ciclista a Catalunya, tant masculina com femenina 

Un jurat format per membres de l'Acadèmia de la Música, l'Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura, la Volta Ciclista a Catalunya i iCat ha seleccionat, entre una vintena de propostes que s'hi han presentat, "Tota la vida", d'Iglú; "Estic prou bé", de Mabel Flores, i "La bicicleta", de Sula & Cookah P amb Shala Beatz. 

Aquestes són les tres cançons inèditesque han quedat finalistes al concurs #iCatVolta, que decidirà la banda sonora de l'edició 103 de la Volta, prevista entre el 18 i el 24 de març de 2024, i enguany també de l'edició de la volta femenina. 

Del 9 al 16 de gener, els oients d'iCat podran votar la seva preferida al web de l'emissora; la guanyadora es farà pública el dimarts 16 de gener a les 10 h al programa d'iCat "Els experts". Entre els participants en la votació se sortejarà una invitació doble per al festival Cruïlla 2024 i el mallot firmat pel guanyador de la Volta de l'any passat, l'eslovè Primož Roglič.  

Aquesta és la quarta edició del concurs #iCatVolta, que organitzen iCat, la Volta Ciclista a Catalunya i l'Institut Català de les Empreses Culturals, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música. La cançó guanyadora de l'edició del 2021 va ser "Eclipsi", deBlaumut."Boires i retrets", de The Penguins, va ser l'escollida a la votació popular de l'edició 2022, mentre que "Houston", dels lleidatans Sexenni, va triomfar el 2023

 

Anar al contingut