#ICATVOLTA

iCat busca la cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2024

iCat inicia el concurs per trobar la cançó que ha de posar banda sonora a la Volta Ciclista a Catalunya 2024, i fa una crida als grups i solistes musicals catalans perquè presentin temes inèdits entre el 27 de novembre i el 14 de desembre. La Volta Ciclista a Catalunya i el Departament de Cultura, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música, impulsen la iniciativa

La Volta Ciclista a Catalunya i iCat tornen a posar en marxa el concurs #iCatVolta per triar la cançó que acompanyarà la competició en la seva edició 103, que tindrà lloc del 18 al 24 de març del 2024. L'emissora fa una crida a bandes i solistes de l'escena musical catalana perquè presentin una cançó en català inèdita entre el 27 de novembre i el 14 de desembre. Enguany, com a novetat, serà també la cançó oficial de la Volta Ciclista a Catalunya Femenina.

Un jurat integrat per membres de la Volta, iCat, el Departament de Cultura –a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)– i l'Acadèmia seleccionarà les tres cançons finalistes, que es faran públiques el 18 de desembre i es posaran a votació entre els oients d'iCat del 9 al 16 de gener. D'aquesta votació en sortirà la cançó guanyadora, que no només identificarà la cursa, sinó també tota la campanya de comunicació prèvia. El guanyador/a es farà públic el 16 de gener. Entre els oients que participin en la votació sortejarem un abonament doble per al festival Cruïlla 2024.

El concurs iCatVolta està organitzat per iCat, la Volta Ciclista a Catalunya i el Departament de Cultura, a través de l'ICEC, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música. La primera edició del concurs, l'any 2020, va designar "Eclipsi", de Blaumut, com la cançó de l'edició centenària de la competició, que es va haver d'ajornar fins al març del 2021. "Boires i retrets", de The Penguins, va ser l'escollida a l'edició 2022 i els lleidatans Sexenni van guanyar l'any passat amb "Houston".

Consulta les bases i el calendari aquí

icat.cat/volta

Anar al contingut