#ICATVOLTA

"Houston", de Sexenni, serà la cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2023

El grup lleidatà s'ha imposat a les altres dues cançons finalistes, "A l'horitzó", d'Àlex Pérez, i "El gran festival", de We are Mono feat. Lo Ves

Els oients d'iCat han triat la cançó "Houston", de Sexenni, per posar la banda sonora a l'edició 102 de la Volta Ciclista a Catalunya, del 20 al 26 de març. El grup lleidatà s'ha imposat a les altres dues cançons finalistes, "A l'horitzó", d'Àlex Pérez, i "El gran festival", de We are Mono feat. Lo Ves, en un concurs que ha acumulat 1.488 votacions durant els deu dies en què ha estat vigent.

En les votacions, la proposta del grup lleidatà s'ha imposat amb un suport del 53% a les altres dues opcions preseleccionades pel jurat format per membres de l'Acadèmia Catalana de la Música, l'Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura, la Volta Ciclista a Catalunya i iCat: "A l'horitzó", d'Àlex Pérez, i "El gran festival", de We are Mono feat. Lo Ves. D'aquesta manera, "Houston" serà la cançó protagonista durant la Volta d'aquest any, que tindrà lloc del 20 al 26 de març.

Entre tots els participants en la votació del concurs s'ha sortejat un abonament doble per al Canet Rock 2023 i un mallot de líder firmat pel guanyador de la Volta de l'any passat, el colombià Sergio Andrés Higuita. El guanyador ha estat Marcel Morralla.

Aquesta és la tercera edició del concurs #iCatVolta, organitzat per iCat, la Volta Ciclista a Catalunya i l'Institut Català de les Empreses Culturals, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música. La cançó guanyadora de l'edició del 2021 va ser "Eclipsi", de Blaumut. "Boires i retrets", de The Penguins, va ser l'escollida en la votació popular de l'edició 2022.   

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut