![Valorar restaurants sense ser un expert? Així és Macarfi, l'alternativa popular a Michelin](https://img.3cat.cat/multimedia/jpg/7/5/1707212162657_670.jpg)
Obrir
àudio
Talents
Valorar restaurants sense ser un expert? Així és Macarfi, l'alternativa popular a Michelin
Per Òscar Callau
Aquesta guia gastronòmica va néixer a Barcelona amb la voluntat de donar veu i vot als comensals
![La pinya, les infusions i els pets, les claus per pair bé una calçotada](https://img.3cat.cat/multimedia/jpg/4/1/1705587170314_670.jpg)
La tarda de Catalunya Ràdio
La pinya, les infusions i els pets, les claus per pair bé una calçotada
![El restaurant Disfrutar de Barcelona, nou tres estrelles de la Guia Michelin](https://img.3cat.cat/multimedia/jpg/0/4/1701204699240_670.jpg)
Obrir
àudio
Catalunya nit
El restaurant Disfrutar de Barcelona, nou tres estrelles de la Guia Michelin
Per Òscar Callau
![Carme Ruscalleda: "Hi ha més programes de cuina que mai, però cada cop cuinem menys"](https://img.3cat.cat/multimedia/jpg/4/7/1699956934774_670.jpg)
Obrir
vídeo
El matí de Catalunya Ràdio
Carme Ruscalleda: "Hi ha més programes de cuina que mai, però cada cop cuinem menys"
![Receptes sorprenents per fer cremes fredes per a l'estiu (més enllà del gaspatxo)](https://img.3cat.cat/multimedia/png/2/2/1687869032922_670.png)
Obrir
àudio
El matí de Catalunya Ràdio
Receptes sorprenents per fer cremes fredes per a l'estiu (més enllà del gaspatxo)
Per Maria Nicolau
![Amb crema, pinyons, fruita o llardons: com fer la millor coca de Sant Joan](https://img.3cat.cat/multimedia/png/4/3/1687349889234_670.png)
Obrir
àudio
El matí de Catalunya Ràdio
Amb crema, pinyons, fruita o llardons: com fer la millor coca de Sant Joan
Per Maria Nicolau
![Dels ingredients als additius: com llegir les etiquetes dels aliments](https://img.3cat.cat/multimedia/png/3/7/1686745042673_670.png)
Obrir
àudio
El matí de Catalunya Ràdio
Dels ingredients als additius: com llegir les etiquetes dels aliments
Per Maria Nicolau
![De la llauna a la brutesca: 5 maneres de cuinar els cargols](https://img.3cat.cat/multimedia/png/8/5/1685617090558_670.png)
El matí de Catalunya Ràdio
De la llauna a la brutesca: 5 maneres de cuinar els cargols
Per Maria Nicolau