Anar a la navegació principalAnar al contingut

últims dies

  •  
Notícies 3/24
reproduir

Notícies 3/24

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

Els Matins
reproduir

Els Matins

"Els matins" és un dels puntals informatius de TV3. El programa matinal dona les claus del dia que comença, explica les notícies que han passat aportant-ne el context per entendre-les i analitza amb veus acreditades l'actualitat més propera i la d'arreu del món. "Els matins" comença a les 8 del matí, de dilluns a divendres, i està presentat per Ariadna Oltra.

Tot es mou
reproduir

Tot es mou

El programa presentat per Helena Garcia Melero estrena horari -de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.50 ¿ i estrena també un plató espectacular. El nou decorat, inspirat en un espai urbà molt versàtil, combina les grans pantalles amb diversos espais que permeten conversar, analitzar i debatre totes les qüestions que marquen l'actualitat social, econòmica i cultural del dia. "Tot es mou" seguirà molt pendent del que passa arreu de Catalunya i per això potenciarà encara més les connexions en directe.

Cuines - Cuixes de pollastre amb moixernons
reproduir

Cuines - Cuixes de pollastre amb moixernons

Un pollastre amb bolets és un plat de festa. Avui el fem amb moixernons, però tu el pots fer amb els bolets que tinguis a l'abast.

Cuines - Llibrets d'albergínia amb pernil
reproduir

Cuines - Llibrets d'albergínia amb pernil

Estem acostumats a menjar llibrets amb pernil i formatge, però avui us proposem una versió d'aquest clàssic amb albergínia i mel que us sorprendrà.

Com si fos ahir
reproduir

Com si fos ahir

El Marc i l'Etna es distancien pel tema del Maties, però el Marc la vol recuperar. Quan la va a buscar la noia a casa seva, es troba el Maties a la porta. La Vero vol agrair-li al Miquel to el que ha fet per ella. L'Aitor i la Vero es coneixen i no connecten. La Vero ajudarà al Miquel amb la seva cita amb la Clara. Han agafat a la Patri i no a la Naiara per la feina de moderadora de continguts. La Patri no sap com dir-l'hi.

El paradís de les senyores
reproduir

El paradís de les senyores

En aquest episodi, entre altres coses, la Maria ja no pot continuar vivint a casa de la Rosalia i, tot i que podria anar a viure a l'antic pis de la Gabriella, el seu pare mai no ho acceptaria, i per això l'Agnese s'esforça a trobar-li algun allotjament per mitjà de Don Saverio i d'un altre capellà. Però la situació és difícil i, si no troba alguna cosa aviat, se n'haurà de tornar a Partanna. L'Ad...

Planta baixa
reproduir

Planta baixa

"Planta baixa" es consolida amb Agnès Marquès a la franja de la tarda amb la voluntat de mantenir l'esperit que el va consolidar als migdies de TV3 i plantejar nous registres que ampliïn l'horitzó del programa. L'objectiu és combinar l'aposta per tenir una mirada pròpia de l'actualitat i oferir-ne tots els prismes amb una nova oferta d'entreteniment.

Atrapa'm si pots
reproduir

Atrapa'm si pots

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

Està passant
reproduir

Està passant

La Natza i en Queco continuen amb el pactòmetre bullint i Rodalies aturada. En Magí ens sorprèn amb un bessó i en Peyu porta notícies bomba

Nits Sense ficció
reproduir

Nits Sense ficció

En els anys del boom de l'adopció internacional més de 13.000 infants van arribar a Catalunya. Avui ja són adults, i l'adopció els continua marcant la vida. Aquí han rebut molt d'amor, però n'hi ha prou, amb l'amor?

Nits Sense ficció - Qui em pot adoptar?
reproduir

Nits Sense ficció - Qui em pot adoptar?

En Basile i la Manon van néixer en secret. A l'Anne-Lise la van posar en acolliment amb dotze mesos per decisió judicial. Aquest documental segueix el seu recorregut per l'ASE, l'Ajuda Social a la Infància. L'Anne-Lise tornarà a viure amb els seus pares? Algú adoptarà la Manon i en Basile? A França, més de 10.000 bebès viuen en acolliment, i cuidadors, educadors i assistents familiars acompanyen e...

No disponible

Més 324

Avui, al "Més 324" informem que Junqueras es postula per seguir liderant ERC després de la patacada del 12M. L'actual president del partit publica una carta on explica que sotmetrà la seva decisió a la militància. El PSOE guanyaria el PP si se celebressin eleccions generals, segons el baròmetre del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) del mes de maig. El PP tomba l'amnistia al Senat i ara l...

Notícies 3/24
reproduir

Notícies 3/24

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.