Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Oli d'oliva verge extra: ni el preu és just ni els productors s'han enriquit

Durada: 1 h 18 min
26/11/2023
Anem a collir olives en un camp a la Selva del Camp, al Baix Camp, amb Agustí Romero, coordinador de l'equip d'olivicultura de l'IRTA, l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, i amb Antoni Galceran, pagès de la Palma d'Ebre i responsable de l'oli d'oliva de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Parlem de com serà la collita d'aquest any, fins on pot arribar l'escalada de preus de l'oli i a qui beneficia aquesta pujada de preus en un context en què molts pagesos s'estan endeutant. Carme Gasull ens parla dels torrons d'Agramunt i coneixem Zoe Valero, segona generació de Torrons Fèlix d'Agramunt. Arturo Puente analitza el fenomen Ametller Origen: ens explica la clau de la seva expansió i les polèmiques que han acompanyat el creixement de l'empresa. Acabem fent gana amb l'Arròs de Castelldefells.

Àudios