Tenim riures assegurats amb l'Òscar Dalmau, i més sabent que no s'ha posat mai un davantal. Farem uns ous farcits sorprenents. I aprendrem a pelar ous durs en 2 segons.
Amb la youtuber de moda Carla Laubaló riurem molt mentre preparem ensaladilla dins de tubs de carbassó. També farem cotnes de blat en un minut al microones i sense greix, i pelarem patates bullides en un segon.
Farem bastonets de peix arrebossats amb fruits secs amb una de les actrius de la sèrie "Les de l'hoquei", la Clàudia Riera. Salvarem una maionesa tallada i aprendrem a fer xips de patata no olioses al microones.
Farem lasanya de llenties amb pasta sense gluten, formatge sense lactosa i altres ingredients alternatius... amb la intenció que en pugui menjar tothom. I ho farem rient molt amb la Sílvia Abril, una de les actrius més divertides.
Amb el cantant de La Pegatina, Adrià Salas, farem una amanida de llegums molt divertida. Tallarem 10 cirerols d'un sol tall i farem merenguets al microones. I actualitzarem els collarets de macarrons d'abans fent uns braçalets ètnics.
Fem nuggets de pollastre casolans i fins i tot la salsa barbacoa és casolana. També apreem a pelar fuets difícils de pelar i a untar mantega dura com una pedra. I amb una mica de sort, també aprenem a tocar l'ukelele...
Farem pizza de coliflor amb el raper Lildami. També aprendrem a fer bombolles de xocolata i a reescalfar la pizza de dies anteriors perquè quedi cruixent. La Paula ens ensenyarà a fer plastilina de sal.
Farem una crema de carbassa i pastanaga amb formatge amb l'actriu i imitadora Mireia Portas. A banda de riure molt, també aprendrem a fer ous ferrats de coloraines i tortugues i pingüins amb kiwi i raïm.
Farem clotxa de xai i ceba amb l'actor Quim Masferrer, una recepta tradicional de les Terres de l'Ebre. També aprendrem a pelar els plàtans com cal i a fer un peix de pa de pessic. I farem ovelles amb llaminadures!
Amb la periodista Laia Ferrer farem espaguetis de tres colors. També aprendrem a fer espaguetis de colors i marcianets amb raves.
Farem un pastís de tassa al microones o "mug cake" amb un dels millors imitadors del país, en Carlos Latre. Aprendrem a no esquitxar amb la batedora i a fer una cullera amb la tapa d'un iogurt. I la manualitat d'avui seran cucs de gelatina
Farem un gaspatxo de síndria amb una periodista Súper: la Laia Servera. També aprendrem a pelar tomàquets, a farcir maduixes amb xocolata i a fer animals amb salsitxes de frankfurt.
Farem crestes de vedella i ou amb el Josep Montero, cantant del grup Oques Grasses. També aprendrem a pelar ous i kiwis de forma surrealista, i a fer camions amb galetes de gelat.
Els Catarres deuen ser tan bons cuiners com músics? Ja us avancem que no... però a l'hora de divertir-se no els guanya ningú! Farem unes mandonguilles de peix i aprendrem a pelar cebes sense plorar i a pelar alls ballant.
Un gelat sempre ve de gust... però fet amb la Pati Pla encara és millor. I més si en lloc de cucurutxo el posem en un bol de xocolata comestible. També aprendrem a fer un cofre de xocolata.
Farem un arròs de mar i muntanya amb l'actriu que fa de Lore a "Les de l'hoquei", la Mireia Oriol. Aprendrem a tancar bé les bosses d'arròs un cop obertes i a protegir el mòbil cuinant. Al "Cuinart" farem llapis i escombres amb formatge
Farem hummus de colors amb bastonets de verdures amb la cantant Suu. Farem 6 ous ferrats amb un sol ou i malabars de farina.
Avui cuinem un milfulls d'albergínia i tomàquet amb el científic Dani Jiménez. Els trucs: col·locar el paper de forn i fer roques de xocolata. I també farem una flota pirata amb gelatina.