Anar a la navegació principalAnar al contingut

La cuina viva

Durada: 1 h
16/03/2023
La cuina sense foc està més de moda que mai. Les verdures i les begudes fermentades barregen gastronomia i salut a parts iguals. El kimchi coreà i la kombutxa estan guanyant la partida als confitats de la cuina catalana i als refrescos. Per això, anem fins a Sant Martí Sescorts, on en Ferran Boix i en Jordi Coromina, cap de cuina del restaurant l'Horta de Tavertet, hi cultiven les pròpies verdures, herbes aromàtiques i llegums que acabaran en forma de pots de conserva, sigui en kimchi, miso, kombutxa o salses fermentades. L'Òscar Gómez ens posa un restaurant de la Marina del Port a "La Guia Virginias", en Miquel Iglesies de l'Hostal dels Ossos ens parla de l'elaboració d'embotits i acabem amb el qüestionari al sommelier de Ca l'Enric de la Vall de Bianya, Joan Juncà.

Àudios