Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

Juguem amb el vi escumós

Durada: 46 min
04/11/2022
Al programa, hem parlat molts cops sobre el cava, el corpinnat, el clàssic penedès, l'ancestral, el xampany, el prosecco¿ com a productes molt delicats (segons quins), però avui ho volem enfocar des d'un altre punt de vista. En cuina, si volem fer un bon plat, queda molt bé dir que és ideal que tots els ingredients siguin de primera, però potser per fer una vedella amb bolets, no cal que sigui Kobe, no? O sí? Avui fem servir el cava com a ingredient. Per parlar-ne, tenim tres convidats que en saben bastant: Fede Sardà, propietari de Luz de Gas, que ens presenta una tisana de cava, de nom Sunset, que comença a comercialitzar ara; Pep Torres, de Caves Bertha, ens parla del seus productes, tant els més clàssics i gastronòmics com els més enfocats a altres escenaris, com el cava Lounge, i Josep Maria Gotarda, de la cocteleria Ideal, ens explica com s'han fet còctels de cava o xampany des de fa molt de temps.

Àudios