Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

Dones pageses, i també caviar i cava

Durada: 1 h 18 min
12/03/2021
Ens sumem als actes commemoratius del 8 de març, i us servim un podcast amb molt d'accent femení. Les dones representen al voltant del 40% de les persones que treballen al sector agroalimentari. Us presentem el llibre "Terra de dones. Pageses de Catalunya", amb l'autora, la periodista Laura Saula. Us portem productes gastronòmics de luxe, el caviar i les millors bombolles per maridar-los. Hem convidat Laia Cisquella, de Nacarii, un exquisit caviar català, de la Vall d'Aran, que segueix el mètode tradicional dels mestres iranians, i Jaume Vial de Mestres, el director comercial d'unes caves amb productes de llarguíssima criança que són molt gastronòmics. També hem convidat el sommelier i fotògraf Arnau Barangé, que regenta la botiga especialitzada de vins La Copa Negra, d'Arenys de Mar. I comptem amb Núria Bigorra, del celler Terrers de Pallars, un dels projectes del Club de Vins amb Origen, i no hi falta el consultori, on parlem del color dels raïms.

Àudios