Anar a la navegació principalAnar al contingut

més info

Pròximament

3cat

Braó amb salsa de mel i torró

Un plat amb torró fa festa. És el cas de la recepta d'avui, on en Marc cuina un braó molt ben acompanyat d'una salsa plena de contrastos.

3cat

Crema de carbassó i gambes

Potser us pensàveu que la crema de carbassó no era prou festiva com per fer-la en un àpat amb convidats? Si hi afegiu unes gambetes amb el seu oli i uns fruits secs, ja veureu com triomfareu.

3cat

Tempura de pop amb patates i copa de xocolata i nata

Unes postres de nata i xocolata presentades en una copa i una versió de les "fish & chips" però amb pop. Aquestes són les receptes pim-pam d'avui de l'Arnau París.

3cat

Pastís cardenal

El cardenal és un pastís que segurament va arribar a Catalunya des de Viena. El fan molt a Terrassa i també a Mallorca. Es tracta pastís farcit de nata, però que té base...