L'incendi de la caravana ha passat a prop de carretera T-741(Google Streetview)

Troben una persona morta després de l'incendi en unes caravanes a Flix

Els Mossos investiguen les causes del foc i la identitat de la víctima

RedaccióActualitzat

Una persona ha mort en l'incendi d'una caravana a la partida de Mont-redons de Flix, a la Ribera d'Ebre. Els Bombers han trobat la víctima a l'interior del vehicle un cop extingit el foc i ara els Mossos n'investiguen les causes.

Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís a les 22.40 hores d'aquest diumenge, per l'incendi en unes caravanes. En arribar al lloc, prop del quilòmetre 2 de la carretera T-741 que va de Flix a Riba-roja, van trobar que l'incendi ja s'havia desenvolupat totalment. Testimonis els van informar que podria haver-hi una persona a l'interior d'una de les caravanes.

Cap a un quart de 12 de la nit, un cop estabilitzat el foc, van poder buscar si algú havia quedat atrapat i van trobar el cos sense vida d'una persona a dins d'una de les caravanes cremades. 

Un equip del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un metge del CAP que s'hi van desplaçar no van haver de fer cap assistència.

En total, les flames van destruir dues caravanes i van afectar diverses estructures de fusta adjacents i també ampolles de butà, que cremaven per la fuita de gas de les vàlvules, segons l'informe dels Bombers.

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació de les causes de l'incendi. Aquest dilluns al matí, s'ha fet l'aixecament del cos, al qual es farà l'autòpsia per determinar les causes de la mort i identificar la víctima. 

ARXIVAT A:
IncendisMossos d'EsquadraBombers
Anar al contingut