Un dels cotxes implicats en l'accident a l'N-340, al costat d'un vehicle dels Mossos (ACN)
Un dels cotxes implicats en l'accident a l'N-340, al costat d'un vehicle dels Mossos (ACN)
Santa Margarida i els Monjos

Tres morts i tres ferits en dos accidents de trànsit al començament del cap de setmana llarg

Aquest últim cap de setmana a cavall entre el maig i el juny suma el dilluns de festa en moltes poblacions de Catalunya

RedaccióActualitzat

Dos accidents de trànsit a Seròs i Santa Margarida i els Monjos deixen un balanç tràgic en l'inici del cap de setmana llarg de maig. A Santa Margarida dues persones han mort i tres més han resultat ferides en un xoc múltiple a l'N-340. A Seròs, un conductor ha mort en sortir de la carretera LP-7041.

L'accident a Santa Margarida i els Monjos, a l'Alt Penedès, ha passat al quilòmetre 1.208, en sentit Girona. Entre les 2 i les 3 de la tarda, tres cotxes i una motocicleta han topat per causes que encara s'estan investigant.

Dues persones han mort. Hi ha tres ferits, que han estat traslladats a l'Hospital de Vilafranca del Penedès.

El sinistre ha obligat a tallar l'N-340 durant gairebé dues hores i a fer desviaments senyalitzats. Des d'un quart de cinc de la tarda, en aquest punt es dóna pas alternatiu als vehicles en tots dos sentits de la marxa.

Tercera víctima a Seròs

A Seròs, al Segrià, una persona ha mort en sortir de la carretera el cotxe que conduïa. El vehicle s'ha incendiat. Els fets han passat cap a les 18.30 al quilòmetre 14 de la carretera LP-7041.

Aquest últim cap de setmana a cavall entre el maig i el juny suma el dilluns de festa en moltes poblacions de Catalunya. S'espera que per Barcelona hi hagi un moviment de més de mig milió de vehicles.

 

Anar al contingut