Sharon Stone durant el Festival de Canes del 2021
Sharon Stone durant el Festival de Canes del 2021 (Europa Press/Mickael Chavet)

Sharon Stone va patir assetjament sexual: "Es va treure el penis davant la meva cara"

L'actriu ha revelat que un directiu de Sony la va assetjar als anys 80 quan s'iniciava en la indústria cinematogràfica

RedaccióActualitzat

L'actriu Sharon Stone, una de les grans estrelles del cinema dels anys 90, ha revelat que va patir un cas d'assetjament sexual quan començava en la indústria. 

Ho ha explicat al pòdcast de Kelly Pipa, "Let's talk off camera", en el qual ha relatat com un directiu de Sony li va arribar a ensenyar el penis en una reunió.

Eren els anys 80, molt abans que Stone rodés els èxits cinematogràfics d'"Instint bàsic" o "Casino", moment en què l'actriu s'acabava de traslladar per primera vegada a Los Angeles.

Havia aconseguit una reunió amb un directiu de Sony i estava "molt emocionada": "Portava el meu millor modelet. Ho recordo de manera molt clara perquè quan ets jove tens només un bon 'outfit'".

Stone explica que quan va arribar a l'oficina, es va trobar amb un sofà molt baix, típic d'aquella època, on gairebé semblava que estigués asseguda a terra. El directiu, que es passejava per l'oficina, va començar a afalagar-la:

"És veritat el que diuen de tu, ets guapíssima. No hem vist ningú com tu en dècades. Tothom parla de tu i et mira. Ets tan intel·ligent i preciosa, i aquests cabells..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)


L'actriu recorda que llavors el directiu va anar caminant cap ella: "Es va treure el penis davant de la meva cara":

"En aquell moment jo era molt jove i el que faig quan estic nerviosa és riure, i vaig començar a riure i a plorar al mateix temps i no podia parar perquè estava histèrica."

Segons Stone, l'home no sabia què fer, però finalment va acabar marxant: "Va venir la secretària i em va dir que podia marxar".
 

"Ningú m'hauria escoltat"

Tot i l'assetjament rebut, la intèrpret no ha desvelat el nom del dirigent, però ha assegurat que aquesta no és l'única "experiència estranya" que ha viscut a la seva carrera. I ha afirmat que no ho hauria pogut explicar abans:

"Ningú m'hauria escoltat i Sony no m'hauria contractat mai més".

Malgrat tot, Stone ha apuntat que està disposada a perdonar els homes que s'han sobrepassat amb ella, sempre que ho reconeguin.

De fet, no és la primera vegada que la intèrpret comparteix aquest tipus de conductes a la indústria. A les seves memòries, va assegurar que diversos productors li van suggerir que tingués relacions sexuals amb els companys de repartiment per tenir més "química a la pantalla".

 

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
Anar al contingut