S'acaba el rodatge de "Brava", de Roser Aguilar

La pel·lícula amb coproducció de TVC planteja com es pot gestionar un dolor inesperat i fer front a les nostres parts més fosques

"Brava", la segona pel·lícula de Roser Aguilar, ha dit adéu al rodatge intens de quatre setmanes per Barcelona, València i l'Empordà. Roser Aguilar explica que "la pel·lícula neix d'un fet universal com és que la vida a vegades se't gira i de cop i volta et veus immers en una situació que no has triat, en aquest cas, una agressió. De sobte, el teu món es torna trist i dolorós. I alhora, inesperadament,  descobrim una part de nosaltres mateixos que és fosca i obscura. No hem sabut gestionar bé un fet i ens sentim terriblement en culpa." Brava" combina aquest còctel explosiu... però també obre una porta a l'esperança ja que tot ésser humà necessita ser estimat i confiar en els altres. 
 
Segons la directora, l'agressivitat està molt present en les nostres vides i especialment, l'agressivitat contra les dones. Per a Roser, "La sexualitat és una part molt íntima de les persones i és molt dur emocionalment quan algú entra en aquest terreny sense la teva voluntat." Laia Marull interpreta Janine, una dona que ha estat agredida sexualment i que presencia una agressió a una menor. Confusa entre la por i el sentiment de culpa,  decideix trencar amb tot i fugir a casa el seu pare.
 
L'acompanyen en el repartiment Emilio Gutiérrez Caba, el seu pare, i Bruno Todeschini, un amic del pare amb qui estableix una amistat.  Tots tres, en certa manera, han fugit del que havia estat la seva vida anterior i es retroben en aquest poble de l'Empordà.  Són tres solitaris que refan les seves vides en un entorn més tranquil, on el temps transcorre pausat, calm... i on hi ha l'espai necessari per madurar, a poc a poc, una solució al dolor que han sofert i a gestionar aquesta part fosca de la qual volen fugir. És una producció de Setmàgic, Iberrota Films, TvOn i Televisió de Catalunya, amb el suport de l'ICAA, MEDIA i l'ICEC.
 
 
Sinopsi:
Janine viu en parella i treballa en un banc. La seva vida és la típica vida d'una dona desimbolta  a cavall entre els 30 i 40 anys, aparentment feliç , d'un cert nivell econòmic. Una agressió sexual fa que tot el seu món s'ensorri. No sap com fer front al seu dolor i el fet d'haver presenciat una agressió a una menor sense intervenir-hi fa que neixi en ella un sentiment obscur que la corrou.  Davant d'aquest xoc emocional decideix refugiar-se a casa el seu pare, de qui no en sap res des de fa molt de temps. Ell també va fugir després de la mort de la mare de la Janine.  A l'Empordà coneix Pierre, un amic del pare de la Janine.

Fitxa tècnica i artística:
 
Idea original: Roser Aguilar
Direcció: Roser Aguilar
Guió: Roser Aguilar i Alejandro Hernández
Producció executiu: Oriol Marcos, Fernando Victoria de Lecea i Paloma Mora
Producció delegada TVC: Elisa Plaza
Direcció de fotografia: Diego Dussuel
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut