La policia investiga les circumstàncies del que sembla un homicidi (Mossos)

Presó per a l'acusat d'intentar matar un home en un atac homòfob a Sants, a Barcelona

El presumpte agressor, que està acusat d'homicidi, va immobilitzar la víctima per l'esquena, el va amenaçar de mort i li va fer dos talls profunds al coll amb un objecte esmolat

RedaccióActualitzat

Un jutjat de Barcelona ha decretat l'ingrés a presó d'un home acusat d'intent d'homicidi i amenaces per una agressió homòfoba comesa el passat 4 de novembre al barri de Sants de Barcelona.

Segons va explicar la víctima, el presumpte agressor el va insultar per la seva condició sexual, el va immobilitzar per l'esquena, el va amenaçar de mort i li va fer dos talls profunds al coll amb un objecte esmolat i punxant

La víctima va ser traslladada a l'Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona amb lesions greus al coll, que van requerir diversos punts de sutura. Després, un cop posada la denúncia, va demanar una ordre de protecció per les amenaces de mort rebudes. 

La Unitat Central de Delictes d'Odi i Discriminació dels Mossos es va fer càrrec de la investigació i dijous passat va poder detenir el presumpte autor de l'agressió, un home de 40 anys que després de passar a disposició judicial ha ingressat a la presó.

Se l'acusa d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa i d'un delicte d'amenaces.

Els Mossos recorden que la investigació dels delictes d'odi i discriminació, en aquest cas per motius d'homofòbia, és considerada d'especial rellevància per la Comissaria General d'Informació i animen les víctimes a denunciar.

Les denúncies, recorden els agents en un fil de Twitter, són clau per poder aturar aquests delictes. 

 

ARXIVAT A:
PolicialHomofòbia
Anar al contingut