Pel·lícules de luxe des del sofà de casa

Per als propers dies, TV3 va programar quatre llargmetratges amb producció de Televisió de Catalunya

"13 dies d'octubre", "14 d'abril, Macià contra Companys", "Vicky, Cristina, Barcelona" i "Dieta mediterrània" per TV3
 
Dilluns 12 d'octubre, a les 17.30, va ser el torn de "Vicky Cristina Barcelona", la pel·lícula de Woody Allen que transcorre en escenaris barcelonins. La pel·lícula ens presenta dues joves americanes, la Vicky (Rebecca Hall) i la Cristina (Scarlett Johansson), que arriben a Barcelona per passar-hi les vacances d'estiu. A Barcelona es veuen immerses en una sèrie d'embolics amorosos poc convencionals amb el Juan Antonio (Javier Bardem), un carismàtic pintor que segueix mantenint la relació amb la María Elena (Penélope Cruz), la seva temperamental exdona. És una producció de Mediaproducción i Gravier Productions en associació amb Antena 3 Films, Antena 3 TV i en col·laboració amb Televisió de Catalunya.
 
El mateix dilluns 12 d'octubre, a les 19.10 es va emetre la comèdia de Joaquim Oristrell "Dieta mediterrània". El film narra la història de Sofía, la millor cuinera del món, i dels dos homes que la van convertir en llegenda. Treballadora, ambiciosa i imprevisible, aviat s'enamora de dos homes. És una producció de Messidor Films amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i el suport de l'ICEC, l'ICAA i Media Desarrollo.
 
Dimarts 13 d'octubre, a les 23.15, es va programar "14 d'abril, Macià contra Companys" dirigit per Manuel Huerga i interpretat per Fermi Reixach Garcia i Pere Ponce com a protagonistes principal. El llargmetratge està camuflat sota l'aparença d'un documental, presumptament enregistrat el 1932, però amb els mètodes, l'estil i els mitjans propis del 2010. Una càmera tafanera ens ajuda a reviure el que va passar a Barcelona entre el 14 i el 17 d'abril del 1931, els tres dies de vigència de la República Catalana. És una coproducció de Minoria Absoluta i TVC amb la col·laboració de l'ICEC i l'ICAA.
 
I finalment, "13 dies d'octubre" el dimecres 14 d'octubre a les 23.15. Dirigida per Carlos Marques-Marcet , la pel·lícula transcorre durant els 13 dies que passen des que Companys és traslladat a Barcelona, presentat a la Capitania General de Catalunya, empresonat al Castell de Montjuïc, jutjat i afusellat. Carles Martínez fa de president de la Generalitat Lluís Companys, l'únic president del món escollit democràticament que mor executat, en aquest cas per un règim imposat després d'una insurrecció militar. És una coproducció de Batabat, Lastor Media i TVC amb la participació de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Anar al contingut